Diskuze - Svět piva

01.04.2011 20:29

Jak přibývá slevových serverů, přibývá také stížností Hororovou zkušenost mají zákazníci, kteří chtěli ušetřit v jedné pražské hospodě. Za pár stovek můžete sníst jídla za tisíce? Zní to lákavě, jenže desítky zákazníků pražské hospody Svět piva, kteří si kupon zakoupili na některém ze slevových serverů, si o tom mohly nechat jen zdát. 

Mnohým kupon propadl, protože zarezervovat si místo prostě nešlo. A když už se do hospody přece jen dostali, bylo s nimi jednáno jako s hosty druhé kategorie.

Špatnou zkušenost se Světem piva mají ale i prodejci slev.

„Spolupráci jsme ukončili prakticky hned, co přestali brát klienty. Vyřídili jsme 500 reklamací a vzniklá škoda je 120 tisíc,“ řekl Radovan Kunst z Nebeslev.cz.

Majitel hospody, která se nyní údajně rekonstruuje, ale všechny stížnosti odmítá. Do slev se už ale pouštět nechce. „To se vždy obrátí proti podnikateli,“ stěžuje si Günter Kensy.
Česká obchodní inspekce obdržela na Svět piva 37 stížností. „Byli jsme tam pětkrát, provozovatel dostal pokutu za to, že pivo bylo pod míru, a dostane zřejmě pokutu i za maření kontroly,“ řekla Šárka Bálková z pražského inspektorátu.

Může být chyba i na straně prodejců? „Server funguje jako zprostředkovatel a měl by mít takové smlouvy, aby zákazníci nebyli poškozováni,“ říká Jan Votočka ze sdružení dTest.

Zdroj: deník Metro https://www.metro.cz/domov/5427-sleva-muze-se-prodrazit

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Tragické zážitky ze Světa piva. Můžete konzumovat neomezeně, ale nesmíte se opít!

Datum: 07.12.2012

Vložil: Master

Titulek: Gunter Kensy

Tak už to zlodějský prase sedí? Má někdo informace o stavu vyšetřování?

Odpovědět

—————

Datum: 25.02.2012

Vložil: Ilona

Titulek: Nejhorší posezení v životě

Je to už rok, co jsme se s přáteli stali asi jedněmi z prvních podvedených zákazníků. Měli jsme vouchery dolů do pivničky na neomezenou konzumaci piva a pěti druhů alkoholu. Tehdy ještě nebyl takový problém udělat rezervaci, i když pátky a soboty bylo údajně plno. My jsme ale mohli přijmout termín i v neděli, tak jsme se tam dostali cca týden po zavolání. Otevírací doba byla zkrácená, aby zákazníci nestihli tolik vypít. Pivnička měla být kácovská, k pití tam byl Konrád. No dobrá, splést se může každý. Servírka byla příjemná, pípy samoobslužné, tak sme si začali točit a ochutnávat. Dobrá byla dvě piva, zbytek nic moc. Chtěli jsme si objednat fernet, po rozhovoru s majitelem nám servírka řekla, že na ten voucher neplatí. Když jsem jí ukázala vytištěnou nabídku ze slevového portálu, ve které byl fernet výslovně zmiňován, volala majiteli znovu. Tak prý se omlouvá, fernet došel dole v pivničce i nahoře v hospodě. Že jsme tam před tím viděli plnou lahev, kterou následně schovala, asi zmiňovat ani nemusím. Brali jsme to tak, že slečna za to nemůže, objednali si vodku a bavili se v pohodě dál.
Problém nastal ve chvíli, kdy kamarádovi zůstalo v ruce madlo z jedné pípy. Nevím, jestli bylo již poškozené, nebo jestli za něj neopatrně vzal. To je ale celkem jedno, byli bychom ochotni to zaplatit, cena té umělohmotné části je cca 300 Kč. Majitel ale přiběhl a začal po nás řvát, že chce pět tisíc. Pak na nás zavolal policii. Ti nás jen legitimovali, ale z hospody jsme byli vykázáni s tím, že jsme podle pana majitele "pod vlivem". V náladě jsme sice byli, ale rozhodně ne nějak nebezpečně opilí. Druhý den mi majitel volal, že oprava stála deset tisíc, a že na nás podá žalobu, pokud mu tuto částku neuhradíme. Když jsme se chtěli přijít podívat, za co že chce tolik peněz, přestal brát telefony a už jsme o něm neslyšeli.
Zážitek jsme měli opravdu hororový. Už tenkrát se majitel snažil hostům pobyt zde jakkoli znepříjemnit a při první příležitosti nás vyhodil. Kdo ví, jestli byla ulomená pípa jen náhoda, nebo zda bylo madlo poškozeno předem úmyslně a jen omylem vydrželo tak dlouho, že jsme stihli nějakou dobu posedět. Tehdy jsme tomu vůbec nerozuměli, pak se začali na internetu množit stížnosti, tak nám vše začalo docházet. Nyní, když jsem narazila na tuto a další diskusi, mám jasno, že šlo o podvod století. Jelikož se nám tenkrát podařilo alespoň přibližně propít cenu, za kterou jsem vouchery kupovala, nechali jsme to být. Příspěvek píšu jen proto, aby bylo vidět, že pan Kensy začal s podvody už hodně dávno a je zarážející, jak mu to může tak dlou procházet.

Odpovědět

—————

Datum: 26.02.2012

Vložil: Jen

Titulek: Re: Nejhorší posezení v životě

Tak to jste vy ti chuligani na ktere porad musi hodny pan majitel volat polici, protoze jsou nacamrani a delaji bordel a nici zarizeni? :D (timhle pripadem se ohani uplne vsude, tak aspon si ted muzu udelat obrazek i zddruhe strany)

Odpovědět

—————

Datum: 21.03.2012

Vložil: mára

Titulek: Re: Re: Nejhorší posezení v životě

:D :D :D

Odpovědět

—————

Datum: 19.02.2012

Vložil: Milor

Titulek: případ

Neví někdo, jak pokračují případy proti Günterovi Kensymu?

Odpovědět

—————

Datum: 22.02.2012

Vložil: zuzana

Titulek: Re: případ

pokud já mám info a padlo to i tady, kazdy podvedeny se ma moznost hlasit na trestnioznameni-gk@volny.cz cela vec je v setreni policie. ja jsem se prihlasila dostala instrukce a cekam na smluvene vyrovnani, ktere zajisti, ze ke skode nedoslo / a tim trestni oznameni ukonci s tim, ze nedoslo k trestnemu cinu./

Odpovědět

—————

Datum: 13.03.2012

Vložil: Mat

Titulek: Re: případ

Take bych rad vedel nejake novinky.

Odpovědět

—————

Datum: 05.02.2012

Vložil: Deník Metro

Titulek: Slevmeto.cz vs Policie ČR

Slevový portál Slevmeto.cz zastoupená ing. Petrem Kapitánem jde koncem týdne podat komisaři Brejchovi výpověď k případu této restaurace. Otázka zní je adekvátní zveřejnit průběh vyšetřování a informace o tom kdo to vyšetřuje? ing.Kapitán vystupující pod nickem Petr a pk52 toto zveřejnil na více serverech. Je to ovlivńování vyšetřování ? Nebo jsou kamarádi s komisařem a uvádí to s jeho souhlasem ? Nedopustilo se slevmeto.cz trestního činu tímto ?
Na tuto otázku vám odpovíme ve středečním čísle deníku Metro!

Odpovědět

—————

Datum: 07.02.2012

Vložil: tomas.belica@metro.cz

Titulek: Re: Slevmeto.cz vs Policie ČR

K níže uvedenému příspěvku ze dne 5.2.2012 jehož autorem má být deník Metro prohlašuji, že autorem zcela jistě není nikdo z našeho deníku a zcela jistě se ve středečním vydání Metra (tedy 8.2.) o slevových portálech nedočtete, protože žádný takový článek se nechystá. Tomáš Belica

Odpovědět

—————

Datum: 03.02.2012

Vložil: Luděk

Titulek: Tak to vše funguje

https://www.novinky.cz/krimi/258041-pitra-sice-vyzvedne-ve-svycarsku-policie-ale-v-cesku-ho-nejspis-zase-pusti.html

Odpovědět

—————

Datum: 02.02.2012

Vložil: Petr

Titulek: trestní oznámení

Trestní oznámení na Svět piva začalo být vyšetřováno. Pokud se cítíte podvedeni a nechcete se s tím smířit, napište prosím své jméno a telefon na trestnioznameni-gk@volny.cz. Předám policii.

Odpovědět

—————

Datum: 03.02.2012

Vložil: Tomáš

Titulek: Re: trestní oznámení

Toto se mělo udělat hned a ne po takovém odstupu času, nehledě už vyšetřování jede. Pokud, ale nebude prokázána vina, může Svět piva žalovat nás a soud rozhodne jestli se nebude platit odškodné a pak se ještě složíme na něj? Nebo jste nick pk52? O vás jsem také četl, a nebo je to finta Světa piva aby bylo vidět že se něco děje? Nebo aby získal kontakty? Lidi pokud něco chcete reklamovat, vše dělejte sami a nenechte se zde zlákat nějakými podnikavci. Víte snad komu dáte svá data? Dnes je to samý hecker, dostane se vám do emailu, dáte mu zde jméno, telefon a nakonec bude chtít číslo účtu ze kterého jsme to platili?

Odpovědět

—————

Datum: 03.02.2012

Vložil: Petr

Titulek: Re: Re: trestní oznámení

Pan Tomáš má pravdu. Svět je samý nepoctivec.
Bezpečnější variantou je obrátit se na:
hospodářská kriminálka
Policie ČR
Policejní ředitelství pro Prahu III
SKPV odbor hospodářské kriminálky
1. oddělení
U mateřské školy 2
190 00 Praha 9, Prosek
komisař Brejcha
974 858 350

Odpovědět

—————

Datum: 04.02.2012

Vložil: Tomáš

Titulek: Re: Re: Re: trestní oznámení

Petře a jsi si jistý tím na co jsi podal trestní oznámení? Pokud se to neprokáže a bude jako ty může pak vysoudit těžké odškodné? Byl nařčen veřejně něčím a nebyl obviněn a ani obžalován a už to je problém, nehledě to že zde vypisuješ jméno i zařazení policisty co to vyšetřuje! Může to být střed zájmů! Asi jsi neudělal dobře to zveřejňovat.

Odpovědět

—————

Datum: 04.02.2012

Vložil: Mat

Titulek: Re: Re: Re: Re: trestní oznámení

V tomhle kvantu poskozenych se neprokaze vina??

Odpovědět

—————

Datum: 04.02.2012

Vložil: Petr

Titulek: Re: Re: Re: Re: trestní oznámení

Tomáši,
myslím, že se s pane Kensym docela dobře znáš.
Ani mně se nechce do sporů a bít se za lidi,
kteří jediné co pro věc udělají, tak zde píší revoluční články a skutek utek.
Nabízím řešení.
Chci, aby se pár desítkám lidí, kteří se cítí poškozeni, vrátili peníze.
Věc se dá vyřídit docela elegantně, aby jsi neměl strach, že snad o ty peníze přijdou.
Prostě jim to převede pan Kensy na jejich účet.
Seznam lidí dodám, aby se na tom nepřiživili ti, co pro to nic neudělali.
Lidé ze seznamu se panu Kensymu ozvou sami.
Koncem týdne jdu k výslechu.
Věřím, že se to dá zvládnout a pokud vše bude OK,
řeknu že problém je vyřešen smírnou cestou.
Stačí, když mi pan Kensy napíše na trestnioznameni-gk@volny.cz

Odpovědět

—————

Datum: 05.02.2012

Vložil: Tomáš

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: trestní oznámení

Já bych to viděl na občanskoprávní spor a jak koukám řekl bych, že komisař Brejcha je tvůj kamarád? To bude celý případ dost objektivní ne? Pozor slevmeto.cz se zviditelňuje a touží po publicitě jak bylo vidět v TV.

Odpovědět

—————

Datum: 21.02.2012

Vložil: Denisa K.

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trestní oznámení

a na tohle pozor pokud tu strilite paragrafy, prave jste narkl vysetrujiciho policistu z neobjektivity a kde vidite ze se jedna o slevmeto?? nakonec ja jim hodne fandim, protoze tohle poskozuje nejen klienty ale vsechny slevove servery a vsichni by meli podobnemu jednani zamezitnejen slevmeto

Odpovědět

—————

Datum: 21.02.2012

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Re: trestní oznámení

naopak, kazdy sam to ma mnohem tezsi a mnohem mene pravdepodobne nez hromadna podani, podnikavci s tim maji jen starosti a nic si na tom nemaji jak vydelat, melo udelat hne...samo se to neudelalo a jini se nejdriv snazili po dobrem nez pochopili ze to nepujde a musi se po zlem. vysetrovani muze jet treba 50 bude-li to vhodne, vy jste dobrý :D nebojite se v noci i sam doma?

Odpovědět

—————

Datum: 18.01.2012

Vložil: forleni

Titulek: Má zkušenost

Před nedávnem jsem zde napsala, že máme s přítelem zakoupený voucher za 500,- korun a můžeme na něj ve Světě piva projíst a propít až 2000,- Kč. Po přečtení zdejších příspěvků jsem uvedla, že se docela děsím toho , co mě ve zde tak proklínané restauraci čeká a to i poté, co jsme se snažili s přítelem před asi 14 dny udělat rezervaci do restaurace. Pravda, když jsem chtěla rezervaci udělat já setkala jsem se s otráveným pánem na druhém konci, když tam pak volal přítel a celé 2 dny se nedovolal, tak už jsme to lehce vzdávali, ale pak se dovolal a rezervaci udělal. Sice dostal na výběr pouze dva termíny, a to vždy od 12:00 do 14:00,ale jelikož máme štěstí a práci si organizujeme sami, mohli jsme tento "obědový" termín vzít. A dnes nastal den D a já jsem se s přítelem a jeho kamarádem vydala do této restaurace využít voucher, který měl platnost do dnešního dne. Rezervaci jsme tedy měli objednanou na 12:00 do 14:00. Restaurace otevírá ve 12:00, jelikož se přítel opozdil přišli jsme do restaurace až ve 12:30. Servírce - česká servírka (ne Ukrajinka), která byla příjemná jsme dali voucher a sdělili jí na jaké jméno a na jakou hodinu máme rezervaci. Rezervace byla řádně zapsaná a servírka nás usadila ke stolu aniž by nás pokárala že jdeme pozdě. Restaurace již v tuto dobu byla ze 3/4 obsazená a až ven byla cítit vůně česneku. Servírka nám řekla že se voucher vztahuje na vše z jídelního i nápojového lístku a že si můžeme dát jakékoliv pivo od č. 1 - 17 a že mají pouze světlá piva. Těch bylo cca 8 druhů.Což jko pivař chápu, protože není nic horšího než narazit např. 30 piv a pak je neprodat. Pivo bylo dobré, s pěknou hustou pěnou, po sklenici pěkně kroužkovalo. Podotýkám, že všichni tři jsme pivaři a dobré pivo poznáme. Každý z nás měl jiný druh piva, kamarád měl dokonce 5 piv a pokaždé jinou značku a vždy bylo dobře natočené a dobré. Je sice pravda, že jakékoliv pivo z nabídky stojí 45,- Kč, ale pokud máte tento voucher na konzumaci do výše 2000,- Kč, tak to neřešíte. Jinak je pravdou, že cena je dosti přestřelená. Pak nám servírka přinesla jídelní lístky, kdy je opravdu výběr menší, z vepř. masa krkovička na 5 způsobů a stejně tak kuřecí maso. V lístku jsou uvedené gramáže 150g což porci odpovídá, takže opět nechápu kritiku zde na účet podniku, že gamáže nejsou uvedené a že porce jsou malé.Jako rozjezd jsme si všichni tři dali česnečku, ve které byl opravdu čerstvý česnek(ne sušený nebo česneková pasta, jako mají ve zvyku některé restaurace), dále tam byl rozpuštěný sýr, uzenina najemno nakrájená a opečený chléb na kostičky. Polévka opět dostačující porce. A pak přišel na řadu hlavní chod.Přítel si dal krkovičku,maso prý bylo dobré, měkké. Kamarád si dal kuřecí steak, oba si jako přílohu dali hranolky.I těch byla normální a dostačující porce. Já osobně jsem si dala tataráka, kterého tam již několik lidí také konzumovalo. Je pravda, že já jsem milovník tataráku a preferuji výhradně nenamíchaný a samozřejmě z pravé svíčové. Zde byl tatarský biftek již namíchaný, a popravdě jediná má výtka, dle mého názoru a znalostí nebyl jistě z pravé svíčkové ale myslím, že šlo o směs mletého vepřového a hovězího masa. Bylo ale výborně ochucené, navrch posypané nakrájenou čerstvou chilli papričkou. K tataráku, který stojí 250 korun (což mi také přijde předražené) bylo 8 dozlatova osmažených topinek, již potřených čerstvým voňavým česnekem.Tataráku bylo tolik, že si zobnul i můj přítel a ještě jsme si museli přiobjednat 2 topinky, protože mazání bylo moc. A to vše jsme opět zapíjeli pivem. Poté jsme si dali kávu a v jídelním lístku nás jako moučník zaujali lívanečky s pivní marmeládou. Tak jsme je vyzkoušeli a objednali jsme si dvě porce. A musím říct, že jsme neprohloupili. Moučník byl výborný, jedna porce skýtala 4 lívance obalené ve skořicovém cukru a potřené onou pivní marmeládou, kterou si kuchař prý dělá sám - řekl nám to osobně, protože než jsme si moučník objednali, tak jsme se ho zeptali, co je ona pivní marmeláda. Jako kávu jsme zvolili presso s mlékem a na závěr jsme si dali limonádu ve skleněné láhvi a jemně perlivou vodu. Byli jsme opravdu dobře najedění a napití a tak jsme požádali servírku ať nám to sečte. Poté nám oznámila že jsme projedli a propili 1600 Kč a tudíž že máme vyčerpat ještě asi 400 korun. Na což přítel reagoval, že to nechá být, že je spokojený ale servírka i tak naléhala ať to vyčerpáme, že na to máme nárok, tak nám nabídla ať si vzmeme s sebou belgický pivní sekt, který stojí 390 korun. Tak jsme si ho vzali. Takže jsme kupón plně vyčerpali.A přítel nechal servírce 100 korun spropitné za její ochotu. Takže shrnutí: Restaurace nás mile překvapila, sice jsme mysleli že prostor je větší, ale i tak byla restaurace útulná.A nám vyhovovalo i to, že je nekuřácká. Nikdo nesmí očekávat luxus, na ten si zajděte jinam. Jídlo dobré, a to mohu říci, protože s přítelem se díky našemu pohyblivému zaměstnání pohybujeme po celé Praze a tak se stravujeme často v různých restauracích a mohu říci že jídlo zde nebyla vůbec žádná katastrofa.Prostě normál. Obsluha velmi příjemná, rychlá. A jak říkám hospoda byla téměř i v tuto dobu plná. Toalety sice starší, ale čisté.Kuchař byl příjemný pán, kuchyň po nahlédnutí také čistá, stejně tak restaurace - žádný usazený prach apod. Takže v tomto směru není co vytkout. Takže i přesto, co jsem zde před návštěvou četla mohu říci, že jsme si pochutnali, dobře popili a příjemně strávili čas oběda. A pozor: musím připomenout že rezervace byla pouze do 14:00 ale i pak nás nikdo nevyhodil a v restauraci jsme seděli do 15:00 aniž by nám někdo dával najevo že už musíme vypadnout. Závěrem - jak říkám ,nevím jaké zkušenosti měli ostatní, ale za nás 3 mohu říci že spokojenost. Pokud někdo hledá luxus a kulinářské speciality, tak bude zklamán, na taková jídla si musí zajít do jiné cenové kategorie. Tato restaurace je ve stylu pivního pubu a tak je nutné to tak brát. A ruku na srdce - někdy je prostě chyba i na straně zákazníka - očekává něco jiného,a za 500 korun by chtěl jídlo a prostředí jako v Alcronu a když to nedostane, je zklamaný a pomlouvá. Já jsem také byla před návštěvou restaurace přesvědčená že až přijdu domů, tak napíšu jistě také silně záporný komentář, ale nemám k tomu žádný důvod. Kdybych měla ohodnotit procenty tak za nás 95%.A to proto že tatarák nebyl z pravé svíčkové a byl již namíchaný a ceny bez voucheru by byli přestřelené.Jinak žádné výtky. Takže my jsme odešli s dobrým pocitem, pivním sektem a pokud bude zase někde akce do Světa piva, možná si opět koupíme voucher, tedy pokud nebude na tatarák. :-)

Odpovědět

—————

Datum: 18.01.2012

Vložil: Jen

Titulek: Re: Má zkušenost

Nevim, jestli jste provokater, nebo jste mela jiz po 2. za sebou tak obrovské stesti, ale tento prispevek jste si mohla odpustit, jelikoz to pisete min. po 2. na diskuze a to s prodlevou nekolika mesicu...
Holt tohle se Vam nepovedlo, ale zkusit se to musi ze? :D (nebo zkusil pane Gunter?)

Odpovědět

—————

Datum: 18.01.2012

Vložil: Jen

Titulek: Re: Má zkušenost

Zvlaste kdyz pisete, ze dnes byl ten den D, ale Svet piva je uz nejakou dobu uzavren...pry z duvodu rekonstrukce...ovsem kazdemu doslo, proc se panu majiteli nechce nikde ukazovat...

Odpovědět

—————

Datum: 19.01.2012

Vložil: Tomas

Titulek: Re: Má zkušenost

Nechci diskutovat na téma, kdo to psal.
Počet pozitivních ohlasů k počtu negativních je marginální.
Zvláště text "kuchyň po nahlédnutí také čistá" ve mně vzbuzuje rozpaky,
protože čistota v kuchyni není obvykle to,
co zákazník má šanci kontrolovat. Ale budiž, je to názor.

Co se zákazníkům nelíbí?
Smění peníze za poukaz a přestanou být svéprávným zákazníkem.
Jdou na poukaze avizovaných 31 druhů piv a jsou jim nabídnuty 4.
Nemohou se dovolat, pokud se dovolají, doprošuji se.
Pokud se domluví, musí snést chování, které by za peníze nesnášeli.
Pokud reklamují, dostanou odpověď, že není nárok /prý lze odstoupit do 14 dnů od koupě - to je tak, když si právo vykládá nevzdělanec/

Pokud je pod jejich důstojnost snášet útrapy zákazníka Světa piv, peníze mu samozřejmě vráceny nebudou.

To je tak asi základní souhrn nářků zákazníků Světa piv

A co se tím dá dělat?
Můžeme zde vést diskuse diskuse, ztrácet čas jejich psaním, hádat se kde je pravda ... vyhrožovat podáním trestního oznámení.
Nevyhrožujte - podejte ho. Stačí papír A4 s textem, v čem spatřujete trestný čin.

Jak to vypadá v reálu je popsáno na https://www.nebezpecneslevy.cz/Page/Article.aspx?allias=Prirucka-pro-navstevniky-Sveta-piv
Do 30 dnů Vás policie vyrozumí.
Neplatíte nic.
Nemusíte najímat právníka.
Policie Vaše právní nepřesnosti toleruje.
Stojí to jen trochu času a spravedlivé naštvání nasměrovat tam, kde to má smysl.

Odpovědět

—————

Datum: 27.01.2012

Vložil: ForLeni

Titulek: Re: Má zkušenost

Tohle jsem sem opravdu podruhé nevkládala já, nevím kdo to sem dal pod mým nickem. :-(

Odpovědět

—————

Datum: 16.01.2012

Vložil: Jan Novák

Titulek: Podvodník Gunter Kensy Svět Piva

Ano pan Gunter Kensy ze Světa piva je podvodník, nyní vlastní pivovar Taschenberg a nezaplatil za vytvoření stránek - proto stránky nefungují. O čemž se můžete přesvědčit i na facebooku pivovaru Taschenberg - https://www.facebook.com/pages/PIVOVAR-TASCHENBERG/235370126500418

Kde také můžete nechat příspěvek.

Odpovědět

—————

Datum: 15.01.2012

Vložil: i

Titulek: Svet piva v Ceske televizi

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1178166846-zpravy/212411015000115/ - zacatek v case 9:08.

Odpovědět

—————

Datum: 12.01.2012

Vložil: právník

Titulek: pan Talič je i zloděj

Pane Talič zda máte souhlas autora přejímat jeho text? Pan Talič se domáhá práva a sám ho porušuje kudy chodí. Koukněte na stránky metro.cz mají Copyright. pane Talič jste skvělý a co budete dělat zítra?

Odpovědět

—————

Datum: 12.01.2012

Vložil: Provozovatel

Titulek: Re: pan Talič je i zloděj

ještě něco? a těch 120 litru nazpatek by nebylo?

Odpovědět

—————

Datum: 13.01.2012

Vložil: právník

Titulek: Re: Re: pan Talič je i zloděj

Víte že křivé obviňování je trestné?

Odpovědět

—————

Datum: 12.01.2012

Vložil: Copyright

Titulek: Re: pan Talič je i zloděj

pane Kensy - zákon neznáte především vy. V případě, že je uveden zdroj (v tomto případě i s dokazem) žádný copyright se neporušuje :-)

Odpovědět

—————

Datum: 26.02.2012

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Re: pan Talič je i zloděj

pan Kensy ma zasadne svuj osobni a velmi osobity vyklad zakona, tak jak se to zrovna jemu hodi, o to vetsi legrace je pak nazyvat se pravnikem a advokatem, jen tou svou neznalosti a zatvrzelosti otravuje zivot okoli, kdyby zakon znal, tusil by, ze se pohybuje za jeho hranici, mlcel by a vyrovnal by sve zavazky? ktere se mu touhle cestou dost prodrazi

Odpovědět

—————

Datum: 12.01.2012

Vložil: advokát

Titulek: Lupa.cz

Spoléháte na Lupa.cz pane Talič, ale každý případ je jiný. A svědky na co hledáte? na to aby vám dosvědčili že porušujete zákon o soukromí? Zneužíváte na vašem serveru a podporujete zneužívání ochranné známky? Hm pane Talič, koukněte na sebe na betu a i když toto smažete je to v záloze serveru. Vaše osoba je vnímána jako chronický stěžovatel na vše!
Jistě se připojí Ge Bank a TV NOVA za vaše poplašné zprávy.

Odpovědět

—————

Datum: 12.01.2012

Vložil: Provozovatel

Titulek: Re: Lupa.cz

blablabla

Odpovědět

—————

Datum: 29.01.2012

Vložil: Roman

Titulek: Re: Lupa.cz

Teda, ted jsem se opravdu pobavil, pane Kensy, Vy jste opravdu nepoucitelnej. No, jen si pak nestezujte.

Odpovědět

—————

Datum: 26.02.2012

Vložil: :D

Titulek: Re: Lupa.cz

hehehehehe to se neda uz tohle :D

Odpovědět

—————

Datum: 12.01.2012

Vložil: advokát

Titulek: Proč lžete pane

Proč lžete pane Tomáš Talič? Doložte důkaz že to byl pan Kensy, toto je křivé obvinění pane Talič a vy to víte!

Odpovědět

—————

Datum: 30.01.2012

Vložil: xXx

Titulek: Re: Proč lžete pane

Ale no tak pane Kensy, proc tak zhurta?? Vy se sam titulujete jako "pan Kensy"?? Jak usmevne ;o)

Odpovědět

—————

Datum: 26.02.2012

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Proč lžete pane

pane advokate :D tak prave jste krive obvinil a to primo ze lži pana TT, veřejně, jmenovitě a výslovně :D, počítám, že od ostatních byste jako už několikrát rád důkazy, jména a adresy, protože nicky nejsou dost, hlavně, že vy se tu kryjete doknce ani ne za naznakem jmena
ach jo tady je dukaz toho jak tezka je srazka s blbcem, cele toto tema je toho zarivym vzorem, budiz nam prano se toho nedozit moc casto

Odpovědět

—————

Datum: 12.01.2012

Vložil: Provozovatel

Titulek: Výzva

Jak už zde bylo řečeno, pak Kensy na mě podává žalobu. Protože ustupovat nebudu, vyzývám všechny poškozené, aby se obrátili na tomastalic80@seznam.cz. Budou případně předvoláni jako svědci a po ukončeném řízení v této věci bude možné hromadně žádat odškodnění za prodané vouchery v následném řízení.

Odpovědět

—————

Datum: 29.01.2012

Vložil: Mat

Titulek: Re: Výzva

Palec nahoru, dobre delate, pan Kensy mi take vehementne vyhrozoval zalobou a trestnim oznamenim, kdyz jsem se dozadoval vraceni penez za voucher, kdyz mi neumoznil jeho cerpani. Zcela necekane zustalo jen u planeho vyhrozovani....ostatne jako vzdy, proto jeho vyhruzky trestnim oznamenim, zalobou atd. u me vzbuzuji jen vybuchy smichu.
Jeste veselejsi je, jak zde neustale nekoho obvinuje a podepisuje se jako "pravnik", nebo si pise sam kladne recenze predpokladaje, ze jeho vytribeny vkus v oblasti slohu nikdo nepozna ;o)

Odpovědět

—————

Datum: 26.02.2012

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Re: Výzva

ano jeho podpis pravik a advokat je vesely (nikoli cela zalezitost), jeho projev je nezamenitelny a znalost zakona v nem je zjevne nulova, jeho vyhruzky soudem jsou na dennim poradku

Odpovědět

—————

Datum: 13.03.2012

Vložil: Mat

Titulek: Re: Re: Re: Výzva

Blahoslaveni chudi duchem ;o)

Odpovědět

—————

Datum: 11.01.2012

Vložil: Provozovatel

Titulek: smírčí cesta

Pan Kensy se ozval s tím, že chce, aby tato diskuze byla stažena smírnou cestou (jinak bude žalovat). Odepsal jsem mu tedy, že stažena bude tehdy, až smírnou cestou odškodní podvedené zákazníky.

Odpovědět

—————

Datum: 11.01.2012

Vložil: Provozovatel

Titulek: Re: smírčí cesta

Pan Kensy můj návrh odmítl a záležitost míří k soudu.

Odpovědět

—————

Datum: 12.01.2012

Vložil: Ala

Titulek: Re: Re: smírčí cesta

Pan Kensy se pravděpodobně naučil s klávesami ctrl+C a ctrl+V, což by se dalo považovat sa značný pokrok u někoho kdo se chová tak, jak se chová. Nepřeju mu nic špatného, jen doufám, že ponese spravedlivé následky svého chování. Takže přeji provozovateli slevuj pevné nervy. Nenechte se zastrašovat!

Odpovědět

—————

Datum: 12.01.2012

Vložil: tereza

Titulek: Re: Re: Re: smírčí cesta

Přesně tak, nenechte se zastrašit, nemá šanci. Jsou to jenom výkřiky do tmy. Teď už jen doufat, že zaplatí za své podvody.

Odpovědět

—————

Datum: 26.02.2012

Vložil: zuzana

Titulek: Re: smírčí cesta

pan Kensy zjevne nemá onoho pravnika, jimz stale vsude vyhhrozuje, protoze kdyby ho mel a ten clovek by mel alespon male povedomi o zakone, muselo by to cele vypadat uplne jinak, penize, ktere z lidi podvodne vytahali nakonec jeste prosoudi :D

Odpovědět

—————

Datum: 30.12.2011

Vložil: pk52

Titulek: kde jsou peníze?

MinaSleva skutečně nemá Vaše peníze. Ty jsou ve Světě piv.
A slevový server není zákazníkem Světa piv - je v daleko právně horším postavení, než Vy - zákazník.
Oni nemohou podat reklamaci vůči Světu piv, Vy ano.
Můžeme diskutovat o morální vině, ale tím kdo sedí na Vašich penězích je Svět piva a věřím, že se nad tímto směrem diskuse docela dobře baví.
Jejich chyba je, že neprohlédli dříve, ale Svět piv takto podvedl mnoho slevových portálů, kde zneužil jejich jméno.
Pošlete do Světa piv doporučený dopis - reklamaci, že z důvodu nemožnosti objednávky /nebo jiný důvod/ nelze realizovat poukaz a žádáte vrácení peněz. Mají 30 dní na vyřešení (https://www.zbynekmlcoch.cz/informace/texty/pravo-sebeobrana/lhuta-pro-vyrizeni-reklamace-a-sankce-za-nesplneni-terminu). Protože Svět piva stále věří, že vše se bude odehrávat jen prostřednictvím naštvaných textů na webu, tak Vám neodpoví. A už to je důvod podání u soudu.
Když jsem podával trestní oznámení, přijímali ho se slovy "a zase další ...".
Věřím, že je jen otázka času, kdy se začnou shánět svědci a doporučený dopis má určitě větší váhu, než text na webu.
Určitě s ním také lépe uspějete u soudu. Svět piva ví, že pro 350 Kč se nikdo nechce soudit.
Dokažme mu, že se přepočítal. Jedná se o princip, ne o 350 Kč. Pokud vyhraje jeden, může se jet dle stejné "výherní šablony" dále. U desáteho prohraného soudu a zaplacení jeho nákladů sami budou kontaktovat lidi, jestli nechtějí raději mimosoudní řešení. A spočtěte si sami - cca 7000 prodaných poukazů * průměrná cena 500 Kč * počet lidí, kteří své oprávněné zájmy nehájí.
Jak může vypadat reklamace a trestní oznámení najdete na https://www.nebezpecneslevy.cz

Odpovědět

—————

Datum: 28.12.2011

Vložil: Jan

Titulek: Re: Roman

Ostre se ohrazuji proti stanovisku Minasleva.cz. VEDELI jste, ze jsou problemy, kupony jste prodavali (opakovane) dal a podvodniku ze svet piva jste se zastavali - jde dohledat v diskuzich. Napiste si tu co chcete, ale takova je proste skutecnost. Napsat, ze do listopadu 2011 nebyl zadny problem je naprosty vysmech! Stiznosti jsou od pocatku rouku 2011 a Vase reakce? ZRUSENI DISKUZI na Vasich strankach!!!!!! Nejen ja, ale i desitky ostatnich u Vas uz nekoupime zadny kupon, a to z vyse uvedeneho duvodu.

Odpovědět

—————

Datum: 28.12.2011

Vložil: tereza

Titulek: Re: Re: Roman

S příspěvkem naprosto souhlasím. Minasleva byla několikrát upozorňována na to, že jsou problémy se Světem piva. Dokonce i zde na těchto stránkách se vyjadřovala v červnu takto :
"Dobrý den, bohužel nás také mrzí tato zkušenost. Již jsem uzavřeli nabídky a nové se neobjeví do doby, pokud by nebyl zajiště vinikající chod."
"Portál Minasleva.cz ukončil na základě stížností spolupráci se světem piva."
Takže prosím netvrďte, že problémy nastaly až v listopadu. Věděli jste, že je to podvodník, že nelze uplatnil vouchery, zrušili jste diskuzi, aby se to ti chudáci kupující nedozvěděli a pěkně jste prodávali vouchery, dokud to šlo a společně s Kensym jste podvedli lidi.


Odpovědět

—————

Datum: 29.12.2011

Vložil: radek

Titulek: Re: Re: Roman

Ale ono je to docela prosté. Žádný slevový portál se nemůže zbavit odpovědnosti za nemožnost využití služby, kterou byla U NICH zaplacena. Potvrzením objednávky na voucher a jeho zaplacením vzniká smluvní vztah s poskytovatelem voucheru, nikoli s následným poskytovatelem příslušné služby, v daném případě jakési pochybné putyky. A neschopnost zajisitt čerpání zaplacené služby jde tedy na vrub příslušného slevového portálu, nikoli onoho poskytovatele, jak se Minasleva a pí. MInaříková snaží tvrdit. To, že při objednávce je nutno repsektovat jakési jejich obchodní podmínky neznamená, že se nelze vůči nim domáhat práva včetně případné náhrady třebas i jen nemajetkové újmy. Netvrdím, že případný soud by v případě žaloby v takovém případě rozhodl jednoznačně proti Minaslevě, tvrdím však, že naděje na úspěch (vrácení zaplacené částky + náhrada majetkové i případné nemajetkové újmy) by byla poměrně vysoká. Zejména, pokud by Minasleva nebyla schopna prokázat, že vynaložila dostatečné a potřebné úsilí k tomu, aby u poskytovatele služby zajistila nápravu. Celé tato diskuse přitom poměrně jednoznačně ukazuje, že by se jí to podařilo jen velmi, ale opravdu velmi, těžko. A Minasleva by tak nakonec zaplatila nejenom náhradu zaplaceného voucheru + náhradu škody, ale i soudní náklady i náklady za advokáta žalujícího. A nejlepší nakonec: nenechal jsem se jakýmsi hulvátem na jejich telefonu, ba ani nic neřešícím žvatláním pí. Minaříkové odradit, požádal jsem je mailem o vrácení peněz - a ejhle, vyhověli mi a peníze vrátili. Vzhledem k jejich celkovému přístupu - tedy až na ten konec, za který jsem jim poděkoval a činím tak teď tímto i "veřejně" - si, myslím, nezaslouží nic jiného, než aby stejný postup a důslednost zvolilo co nejvíce jejich "postižených" klientů. A s tou podvodnou putykou i jakýmsi podvodníkem "kensym" - tak se podepsal pod jeden mail, kterým mě počastoval - si to pak vyřídili oni sami.

Odpovědět

—————

Datum: 03.01.2012

Vložil: Petr

Titulek: Re: Re: Roman

Nekoupime zadny kupon neni asi ten spravny pristup. Od "odmenovani" techto podnikatelskych aktivit jsou zde prece soudy, takze to je ta spravna cesta jak naucit tuto sortu rado-by podnikatelu slusnemu chovani, tedy...trestni oznameni a zaloby, vzor je uz zminovan vyse, takze staci jen vyplnit a dozadovat se svych prav.

Odpovědět

—————

Datum: 26.02.2012

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Re: Roman

minasleva je jediny server ktery bych k odpovednosti hnala, protoze jsme dokonce zaznamenali, ze se tady omluvili, s tím, že už mají také špatnou zkušenost a že s Kensym končí a potom zase v klidu prodavali dal

Odpovědět

—————

Datum: 27.12.2011

Vložil: Roman

Titulek: on to někdo ještě kupuje?

Opravdu nechápu jak se po roce očividných podvodů stále daří Světu piva umísťovat další a další nabídky. Sám jsem si naběhnul už loni, když jsem si koupil 20 voucherů na nebeslev na "neomezenou konzumaci piva" s tím, že uděláme akcičku s kamarády. za dobu platnosti voucheru jsme se tam dostali jednou, s rezervací dva měsíce předem a max pro 4 osoby a ještě jsem se hodně rozmýšlel, jelikož rezervace probíhala tak, že nejprve majitel prohlásil, že je plno pořád a až na třetí mail, tam "našel" pár míst. Neomezená konzumace spočívala v max 1 pivu na dvě hodiny. jelikož na celou restauraci byla jedna servírka, která odbíhala do kuchyně vařit. Docela mi ji bylo i líto, kmitala o 106 a stejně byli všichni u suchánků, jelikož se to nedalo stihnout, což byl myslím i záměr. Po této zkušenosti zbytek voucherů za 1250,- propadnul. Když jsem projížděj historii nabídek na slevových serverech, zjistil jsem, že prodali přes 15tis. voucherů na všechno možné do hospůdky s kapacitou asi tak 50 míst a platností půl roku, což nebylo možné vybrat ani při 100% obsazenosti každý den. V té hospodě ještě předtím než se majitel rozhodl pro podvody s vouchery stálo nejlevnější pivo 20-25kč a jídlo do stovky. pak začal prodávat 75% slevu a všechno 4x zdražil.

Odpovědět

—————

Datum: 27.12.2011

Vložil: pk52

Titulek: Trestní oznámení

Zdravím. Trestní oznámení jsem na Svět piva podal dne 21.12.2011. Informace najdete v https://www.nebezpecneslevy.cz/Page/Article.aspx?allias=Prirucka-pro-navstevniky-Sveta-piv Zatím (27.12.2011) nemám od police žádné informace. Vzhledem k odhadované škodě cca 1 mil Kč předpokládám, že ho neodloží. O průběhu a případnému přidání k trestnímu oznámení Vás budu informovat na https://www.nebezpecneslevy.cz

Odpovědět

—————

Datum: 23.12.2011

Vložil: Ondřej Žižka

Titulek: No... Smíšené pocity...

Dnes jsem se snažil zarezervovat místo do konce roku a to čeho jsem se bál, že bude plno, tak se potvrdilo. Není to moje první slevová akce, ale vždycky se mi podařilo se s danou společností nějak domluvit. I pokud měli do konce termínu plno. Několikráte se mi stalo, že neváhali akci prodloužit. Náš rozhovor s panem (jméno už si bohužel nepamatuji) se sestával z toho, že kupon jsem měl již dlouho (to nepopírám, mám ho od dubna) a že do konce roku má plno. Telefon mi pán zvednul na první zavolání (což jsem byl sám překvapen). Pak již jen neustálé opakování: "Do konce roku máme plno. Do konce roku máme plno." Překvapilo mě že tato odpověď zazněla i na otázku, jestli to nechce vyřešit nějakým jiným způsobem. Neustále jen opakování do konce roku máme plno, do konce roku máme plno. Měl jsem k poukazu dostat ještě 2 piva Delirium Tremens. Řekl jsem, že si přijdu jen pro ty 2 piva a zase půjdu pryč, čímž to bude vyrovnané. Odpověď: Do konce roku máme plno, mě už ani nepřekvapila. Otázka zda se mnou chce řešit konec platnosti poukázky a obsazenou hospodu byla opět ukončena větou: Do konce roku máme plno. Vlastně na jakoukoliv otázku jsem dostal odpověď že do konce roku má plno. Již jsem v podniku byl. Ne že bych z toho byl unešen... Jídlo jsem snědl, pivo vypil, ale nic kvůli čemu by podle mě stálo za to se tam vrcet. Když jsem viděl ty ceny, tak bez toho slevového kupónu tam snad ani nemá cenu chodit a i to mi přijde celkem předražené. Když si porvnám útratu 1000,- bez slevy třeba v Potrefené huse a 1000,- se slevou tady, tak asi tušíte na kterou stranu se přikloní ručička vah. Pána na telefonu samozřejmě nikdo nemůže nutit, aby akceptoval kupony mimo jejich platnost, ale poprvé jsem se setkal s tím, že ani když ty kupóny platí a on nemůže splnit za co se zavázal, tak se nechce a to slovo zdůrazňuji NECHCE!!! bavit o jakémoliv jiném řešení. Ať to byly masáže, pralinky nebo kus masa u řezníka, vždycky jsme se nějak dohodli a oni se chtěli dohodnout i když už to bylo ke konci termínu. Tady se dohodnout nechtějí a odvolávají se na počátek platnosti kupónu. Jediné co jsem tím chtěl říct, že na rozdíl od ostatních tu chybí trochu vstřícnosti, kteru jsem kdykoliv a kdekoliv při těchto slevových akcích našel. Na druhou stranu i negativní reklama je reklama. :-) Mezi námi. Myslím, že kdybych tam přišel kterýkoliv den příští týden, tak tam určitě bude minimálně 10 míst kam bych si mohl sednout a žádná firemní akce.:-) A pokud bude pán ze Světa piva reagovat, tak odpověď jistojistě bude, že kupon mi platí od dubna a do konce roku má plno. :-) Čert vem prachy, spíš mě štve ten přístup. Nabádání k tomu, že si mám stěžovat, posílat ČOI a hygienu, že tam byli a že nic nenašli... A že si mám stěžovat u právníka a na městské části, ale že mi to bude stejně k hovnu.

Odpovědět

—————

Datum: 27.12.2011

Vložil: pk52

Titulek: Re: No... Smíšené pocity...

Zdravím. Trestní oznámení jsem na Svět piva podal dne 21.12.2011. Informace najdete v https://www.nebezpecneslevy.cz/Page/Article.aspx?allias=Prirucka-pro-navstevniky-Sveta-piv Zatím (27.12.2011) nemám od police žádné informace. Vzhledem k odhadované škodě cca 1 mil Kč předpokládám, že ho neodloží. O průběhu a případnému přidání k trestnímu oznámení Vás budu informovat na https://www.nebezpecneslevy.cz

Odpovědět

—————

Datum: 27.12.2011

Vložil: xXx

Titulek: Re: Re: No... Smíšené pocity...

Velmi dobra prace pane kolego. Doporucuji pouzit i ostatnim.

Odpovědět

—————

Datum: 23.12.2011

Vložil: Karel

Titulek: taschenberg

Další Kensyho podnik, pivovar Taschenberg, evidentně pokračuje v nastoleném trendu. Kensy nezaplatil za tvorbu webových stránek https://www.taschenberg.cz/

Odpovědět

—————

Datum: 21.12.2011

Vložil: petr

Titulek: připojím se

Díky za vaše aktivity, rád se připojím k žalobě, bohužel tatarák se podařilo domluvit kvůli vytíženosti restaurace, můj mail verbatim33@centrum.cz nenechám Vás v tom, kdo to zařizuje kontaktujte mě.Dík Petr

Odpovědět

—————

Datum: 20.12.2011

Vložil: Libor Sobotka

Titulek: Skvělá, luxusní restaurace

Já v této restauraci byl. Pozval mě kamarád, který měl voucher. Na ten jsme měli projíst a propít 1000kč. To byly 3 jídla a 3 piva. Jedno jídlo totiž stojí 250kč. Jedná se o dětskou porci umaštěného smaženého jídla. V půl deváté večer jsme měli na výběr ze dvou jídel, (takže na své si přijde opravdu každý :d). V lístku měli výběr asi dvaceti zajímavých málo známých piv a z nich měli jedno. Jedno pivo stojí 69kč.
K prostředí v podniku: Vypadá to jako běžná "čtyřka". Měli mít otevřeno do 22h a ve 21:15 servírka pozvedala všechny židle kromě těch, na kterých jsme seděli.

Odpovědět

—————

Datum: 20.12.2011

Vložil: Minasleva.cz

Titulek: žaloba

Portál Minasleva.cz se na základě nahromaděných stížností a reklamací, chce připojit ke spotřebytelům a podat hromadné oznámení na restaruaci Svět Piva.

Tímto žádáme pověřenou osobu, která má žalobu na starosti, aby nás kontaktovala na mailu firmy@minasleva.cz případně telefonicky na 739 524 010.
Veškeré reklamace máme zaprotokolovány a evidovány a jsme ochotni tyto podklady předložit orgánům činném v trestném řízení, pokud bude potřeba.

Děkujeme

Odpovědět

—————

Datum: 23.12.2011

Vložil: Petr

Titulek: Re: žaloba

No nezlobte se na mě, ale o tom, že je tahle hospoda pěkná prasárna, jste věděli dopředu a stejně jste slevy prodávali. Opravdu nevím, co si o tom myslet.

Odpovědět

—————

Datum: 24.12.2011

Vložil: Jen

Titulek: Re: Re: žaloba

Přesně tak....a tohle jen těžko můžete popřít...hezký vanoce všem...

Odpovědět

—————

Datum: 26.12.2011

Vložil: Roman

Titulek: Re: žaloba

Přátelé, opravte mne pokud řeknu hloupost, ale Minasleva v tomto případě zcela vědomě prodávala vouchery o kterých již v době jejich prodeje vědela, že jsou předmětem podvodného jednání pana Kensyho, tedy ho v páchání trestného činu podporovala, neboť z tohoto jeho podvodného jednání měla finanční profit. Je tedy zcela prokazatelně spolupachatelem této trestné činnosti a je tedy zcela adekvátní její majitelku paní Helenu Minaříkovou zahrnout do trestního oznámení jako spolupachatelku. Požádám Vás o zahrnutí této informace do vašich trestních oznámení a žalob. Proti tomuto jednání se musí bojovat. Je sice hezké, co zde minasleva.cz píše, ale bohužel se jedná jen o snahu vyhnout se zodpovědnosti za spolupachatelství, ze kterého měla nemalé zisky.

Odpovědět

—————

Datum: 28.12.2011

Vložil: Minasleva.cz

Titulek: Re: Re: žaloba

K tomu se rádi na polici vyřešíme, zde je přesně vidět, že evidentně není problém jen na straně restourace, ale i typů zákazníků pana Romana, my jsem plnili na 100% a to zprostředkovali slevu, vydali kupon oproti úhradě, do listopadu 2011 nebyl žádný problém, takže nevím pane Romane...
Sbírejte si nejprve informace a pak dělejte závěry...
Tím, že jenom stále píšete zde negativní texty také porušujete a ohrožujete dobré jméno našeho portálu, nebot ze skutkové podstaty jsem plnili své podmínky, takže bychom dle vyjádření naše právníka i s vámi zde mohli začít řízení... když se tak všichni hezky chceme žalovat

Odpovědět

—————

Datum: 19.12.2011

Vložil: Pan Počernický

Titulek: průběžně vedu

Zdravim! dostal jsem voucher k narozeninam, sam se slevovymi servery nemam zkusenost. Stale jsem se na rezervaci nemohl dovolat, tak jsem se chtel kouknout na stranky, ze mam asi spatne čislo,ale co jsem tu našel, me tedy hodne rozesmalo...jo a utratu mame na 4000, coz je tu asi zatim jasne první misto :-).sleva pochopitelne do konce roku, tak ze rady?

Odpovědět

—————

Datum: 20.12.2011

Vložil: darny

Titulek: Re: průběžně vedu

Včera - 19.12.2011 jsem osobně navštívil tuto palírnu. Hned při vstupu mne uvítal kyselý smrad a na to, že to má být nekuřácká restaurace i kouř. A to jsem prosím kuřák. Servírka mi sdělila, že je tam první den a že mi rezervaci nemůže udělat a zavolala číšníka. To bylo arogantní hovado, které mi stále demagogicky tvrdilo, že osobně si rezervaci nemohu udělat, pouze a jen telefonicky. Přes mé námitky, že nikdo telefone ani ne jednom z telefonních čísel telefon nebere, mi stále mlel o "jediné" možnosti a to telefonem. Na mailovou komunikaci také nikdo neodpovídá a tak jsem se vydal na Živnostenský odbor, který sídlí o dva domy výš. Tam jsem na kontrolním oddělení podal stížnost, potom jsem se vydal podat trestní oznámení na PČR. která je také hned vedle. Po celé této anabázi, která trvala asi 4 hodiny jsem vyšel ven a co nevidím, pět nasranejch chlapů. Zeptal jsem se co se stalo a oni mi řekli, že přišli o 10 minut dřív. Hospoda prázdná, tak se chtěli posadit a číšník je vyhodil s tím, že mají rezervaci až od 18:00. Šli tedy ven a dali si cigáro, pokecali a vrátili se do hospody v 18:03 a číšník je vyhodil, protože přišli pozdě a rezervace jim tedy propadá...
Dobře vymyšlený podvod... Takže vážení diskutující, nenechme si srát na hlavu takovými podvodníky. Podávejte podněty nejen ČOI (ta vyřeší hovno), ale i Živnostenskému odboru - kontrolnímu oddělení a hlavně podávejte trestní oznámení pro podezření podvodu a nenechte se policajtama a jejich nechutí k práci odradit.

Odpovědět

—————

Datum: 21.12.2011

Vložil: xXx

Titulek: Re: Re: průběžně vedu

A to si pet nasr... chlapu nedokaze poradit s panem majitelem??

Odpovědět

—————

Datum: 20.12.2011

Vložil: zakaznik

Titulek: Re: průběžně vedu

doporucuji dobreho pravnika, poslat higienu, COI, SOS...good luck!

Odpovědět

—————

Datum: 21.12.2011

Vložil: beruna

Titulek: Re: průběžně vedu

Ahojky,už jsem to tu psala jednou,myslím,že máš stejný voucher jako měli my.......konzumace v hodnotě 4000,- při čemž za voucher jsme dali 1000,- kč.jak jsme dopadli, jako skoro všichni zde.....rezervace neexistuje,urážel nás tam totálně vymatlaný hulvát......co následovalo???? Stížnost na živnostáku,policii.ČOI....co se bude dít-jestli to některý orgán začne řešit nevíme.....Rada pro Tebe-nechoť tam ,nekaž si den a hlavně se nenech zbytečně urážet od toho vymatlance.

Odpovědět

—————

Datum: 17.12.2011

Vložil: Karel

Titulek: Konec

Tak ono to vypada, ze to Kensy chce stejne zavrit. Do ty restaurace sam o sobe nikdo nepachne a vouchery pomalu dojizdej a novy uz nikdo nenabizi. Takze z toho vybrusli asi takhle.

Odpovědět

—————

Datum: 18.12.2011

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Konec

ono to tak vypada od zacatku, co se rozjelo tohle, vyrazit jeste nejake penize z podniku, ktery chci zavrit, protoze tohle je casovana bomba, ale je to podvod za hodne penez a to trestni oznameni prijde brzo a pak toho bude snad litovat

Odpovědět

—————

Datum: 20.12.2011

Vložil: darny

Titulek: Re: Re: Konec

Trestní oznámení jsem podal ihned vedle. 10 m od hospody - o kousek výš je policie. Sice mne nechali kysat 2 a půl hodiny. snad aby mne to znechutili, ale odradit jsem se nenechal a trestní jsem podal. Radím to i všem ostatním.

Odpovědět

—————

Datum: 15.12.2011

Vložil: PB

Titulek: překvapivě relativně slušné

Dobrý den,
napíši vlastní zkušenoust ze 13.12. - protože nebylo možné se na Svět piv dovolat, tak jsem poslal reklamaci na Minaslevu, kde to přeposlali a p. Dvořáková odpověděla viz. od někoho zmíněný mail. Na to jsem reagoval s tím, že jsem uvedl některé dny a časy volání a požadavkem na mailovou rezervaci kvůli důkazům - to překvapivě zabralo a dostali jsme na výběr celý následující týden od 12 do 15 hod. Šli jsme v úterý, v 11:57 jsme zkoušeli zadem (jak je napsáno na hospodě) vejít, což nešlo a z ulice na nás řval nějaký pán že je zavřeno - ve 12:00 přesně přišel a otevřel. Vešli jsme a kolega k nám pronesl - kam se posadíme? - načež majitel odpověděl ne zrovna příjemným tónem "Posadíte se tam kam vám řeknu". Měli jsme 2 vouchery na tatarák s panáky a pivy - že nechceme panáky jsme mu řekli hned, pivo donesl rychle a musím říci, že bylo výborné (nechali jsme to na něm, čekali jsme nějaké hrozné) - byl to Taschenberg 12ka. Tataráku bylo hodně a topinek také. Byl už namíchaný (což beru jako mínus), ale chutný. Poté jsme si dali druhé pivo a to bylo hnusné - určitě to nebylo to co první, což jsme nepochopili proč.. Osobně jsem litoval, že to proběhlo vcelku v pohodě, protože jsem s sebou měl kameru... Kromě nás tam byli další 2 lidé, kteří měli voucher (asi) za 300 Kč na konzumaci za 1000 a ti spokojeni rozhodně nebyli - fotili si lístek s pivy za 70 Kč atd.

Odpovědět

—————

Datum: 14.12.2011

Vložil: Tomáš Košťál

Titulek: VŠICHNI ČTĚTE

Takže všichni víme co je za problém. Nebudu se rozepisovat, protože kdo tam byl tak ví, kdo ne je štastným člověkem. Nicméně jsem volal na ČOI kde mi sdělili, že tam na kontorly chodí skoro pořát. Pokud to ČOI nezavřela musí se jednat o nějaký kamarádčov s ČOI a majitelem hospody. Neznáte někdo nějakého investigativního novináře který by to chtěl trošku rozmáznout?

Odpovědět

—————

Datum: 14.12.2011

Vložil: Svoboda

Titulek: Re: VŠICHNI ČTĚTE

Pro hromadné trestní oznámení doporučuji nahrát si pokus o rezervaci na kameru nejlépe s časem a datem kdy jste se snažily rezervaci provést a pak všechny předat PČR jako důkaz že nešlo o vytíženost restaurace ale o trestný čin podvodu s následnou civilní žalobou o náhradu škody.

Odpovědět

—————

Datum: 15.12.2011

Vložil: P

Titulek: Re: VŠICHNI ČTĚTE

už se na tom pracuje, dáte mi na sebe mail?

Odpovědět

—————

Datum: 19.12.2011

Vložil: Svoboda Jan

Titulek: Re: Re: VŠICHNI ČTĚTE

kazajka.jan@seznam.cz

Odpovědět

—————

Datum: 29.12.2011

Vložil: Martin

Titulek: Re: VŠICHNI ČTĚTE

Zkus Tomáše Sachera z RESPEKTU tel. na něj ti případně pošlu na mejl.

Odpovědět

—————

Datum: 03.01.2012

Vložil: xXx

Titulek: Re: Re: VŠICHNI ČTĚTE

Spravne, at se prasi za kocarem.

Odpovědět

—————

Datum: 14.12.2011

Vložil: Lulís

Titulek: Přidejte se k hromadné žalobě

Děkuji všem, kteří mi již poslali email. Lidi, čím více nás bude, tím větší máme šanci na úspěch. Pište své zkušenosti na stiznostsp@seznam.cz. My se přeci jen tak nedáme.

Odpovědět

—————

Datum: 14.12.2011

Vložil: dsfgopiq wer

Titulek: Günter Kensy to fakt válí

https://whois.smartweb.cz/object/girlsprag.com/
www.erejstrik.cz/showcompany.php?ID=98337

Odpovědět

—————

Datum: 13.12.2011

Vložil: Lulís

Titulek: je to podvod jako prase

Ahoj všem. Zdeny tady v září uvedl svůj email, který mi ale, bohužel hlásí překročení kapacity. Vyzývám tedy všechny, kteří mají podobné zkušenosti s tímto podnikem a jeho obsluhou, napište na email stiznostsp@seznam.cz své stížnosti. Věřím, že společnými silami jsme schopni s tímto podvodem aspoň něco udělat.

Odpovědět

—————

Datum: 14.12.2011

Vložil: zdeňka

Titulek: Re: je to podvod jako prase

Přeposílám odpověď na reklamaci.
Dobrý den,

Přijali jsme vaši reklamaci,

Po zakoupení kuponu máte nárok na svoji službu, proto je vám poskytovatel služby povinen ji zajistit, je potřeba podat písemně, žádost, může být i elektronicky a vyzvat ho k poskytnutí zakoupeného kuponu.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za poskytnutí slevy u Poskytovatele, neboť Provozovatel o slevách prostřednictvím svých internetových stránek pouze informuje.

Vaši reklamaci přepošleme na provozovatele vašeho kuponu.¨

Službu provádí poskytovatel služby a je za svoje služby plně zodpovědný, reklamovat můžete i na ČOI telefon 296 366 219


53 odst. 7 občanského zákoníku) spotřebitele (zákazník), máte právo
- BEZ UVEDENÍ DŮVODU - od smlouvy odstoupit, a to ve lhůtě 14 dní a na vrácení peněz dle našich obchodních podmínek, tato lhůta je už promeškaná a peníze za váš kupon obdržel poskytovatel služby.

Telefon který restaurace tvrdí bere a je funkční je - 604 528 428



Portál MINASLEVA zprostředkoval možnost uzavření smluv se zákazníky (prodej voucherů), ale za službu nese plnou zodpovědnost poskytovatel služby , a nejste-li s ní spokojeni nutno se obrátit na ČOI.



S pozdravem MINA team
Chaplinovo nám. 653 Praha 5 152 00

www.minashop.cz


dobrý den,


Prosím informujte nás o postupu a řešení reklamce na mail.

Prosíme o kopie dokumentace na

m.i.n.a@centrum.cz a to z důvodu, že se evidují reklamační listy .

Žádáme o plnění svých povinnosti ze smlouvy, protože svým nekonáním zasahujete do dobré pověsti portálu MINASLEVA , a vyzýváme k upuštění od těchto zásahů.

ZA VYŘÍZENÍ REKLAMACE DĚKUJEME .

DOUFÁME, ŽE VŠE VYŘEŠÍTE SMÍRNOU CESTOU A DOHODNTETE SE NA termínu vybrání proplaceného kuponu a vstřícné jednání všech zúčastněních.


Odpovědět

—————

Datum: 14.12.2011

Vložil: Svoboda

Titulek: Re: Re: je to podvod jako prase

Také doporučuji podat hromadné trestní oznámení.

Odpovědět

—————

Datum: 14.12.2011

Vložil: Zdeňka

Titulek: Re: je to podvod jako prase

Rada je jediná - nechat si zabalit jídlo s sebou.
V euforii z ceny "propijte a projezte 1500 za 300" jsem zakoupila 3 kupony na Minasleva. Jednou se nám podařilo se do restaurace vnutit, ale zážitek byl katastrofální, nealko v nabídce na lístku ano, ale fakticky pouze točená limonáda a dvě lahvičky kolové limonády 0,5L z Lidla, totéž se opakovalo i s alkoholem skotská jedna polovina lahve tuším Grants, bourbon místo nabízeného Jim Beam jsem dostala jakýsi jako bourbon snad Kentucky Jack nebo něco takového, plná láhev alkoholu se v tomto podniku nenajde a z opravdu obrovské nabídky piv stejně mají jen + - čtyři druhy točeného ( pouze světlé ) a ve skle nebo v plechu žádné. Servírka srší ochotou (ironie) jídlo průměr. Momentálně už do konce roku není možná rezervace volno už mají jen ve všední dny od 12 -14. Po reklamaci mi napsali že pokud nesouhlasím s termíny mám si vzít jídlo s sebou nebo kupon někomu věnovat. Zážitek je nezapomenutelný takže aby kupony nepropadly si hold necháme jídlo zabalit a sníme ho v pohodlí domova u lahvinky toho na co budeme mít chuť a ne to co z nouze objednáme. Nebo se na to vykašleme a podáme hromadné trestní oznámení a ne jen na Svět piva, ale i servery prodávající kupony !!! Jdete do toho ??? pište SMS nebo volejte 774884104 Zdeňka

Odpovědět

—————

Datum: 14.12.2011

Vložil: Lucie

Titulek: Re: Re: je to podvod jako prase

Chtela jsem si jidlo vzit sebou, dohoda s pi. Dvorakovou tak znela, ale v restauraci mi rekli, ze konzumace je mozna jen v restauraci, tak nevim... Jsem z toho dost znechucena a velice me mrzi, ze slevove portaly to nejak neresi.... Pouze preposlou a doufaji, ze se nejak domluvime... Rada bych se domluvila, ale nebavi me restauraci navstevovat a nebyt pry objednana atd. Nekdo psal, ze mini sleva podava hromadnou zalobu, ale tam nikdo o nicem nevi. Pokud neco bude,r ada se pridam....

Odpovědět

—————

Datum: 16.12.2011

Vložil: Lulís

Titulek: Re: Re: Re: je to podvod jako prase

Lucie, napište svou zkušenost na stiznostsp@seznam.cz. Už je nás opravdu docela dost, kteří chtějí něco dělat s tak neuvěřitelným chováním v podniku. Chceme podat hromadnou žalobu...

Odpovědět

—————

Datum: 18.12.2011

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Re: Re: je to podvod jako prase

dobré slevové portály to řeší :), ale ono s panem Kensym je cokolit řešit, těžké, podle čoi dokonce nedodal dokumenty ani jim, takže ho čeká řízení i s nimi, ale trestní oznámení bude važně nej krok, udajně prý bude v brzké době i ve zprávách :)

Odpovědět

—————

Datum: 13.12.2011

Vložil: Helena

Titulek: voucher

Potvrzuji slova zdejších "zákazníků". Měla jsem voucher objednaný snad měsíc předem na 12.12.2011 a když jsme přišli do restaurace v dobré víře a náladě voucher vybrat, bylo nám sděleno, že to bylo objednáno na 10.12.2011. Je to čirý nesmysl a nechutný podraz ze strany majitelů hospody a po přečtení recenzí vidím, že jsem nebyla vyjímkou. Pojďme se tedy domluvit a konečně tento prapodivný a zcela nepoctivý přístup majitelům zamezit. A vlastně jsem ráda, že to nevyšlo, neboť bych nyní po konzumaci tkz.tataráku nejspíš měla zdravotní potíže.

Odpovědět

—————

Datum: 10.12.2011

Vložil: Lukas

Titulek: slevydokapsy.cz

Zdravim,

mam taky 2 vouchery na svet piva po 300kc na konzumaci v hodnote 1000kc. Po tom, co jsem si tady precetl, uz nemam moc chut na navstevu tohoto podniku. Nicmene, neda se tam stejne dovolat. Tak jsem zkusil ten server, ktery mi ty vouchery prodal. Stranka www.slevydokapsy.cz ale nefunguje, telefon nemam. Resi nekdo stejnej problem? Nejaka rada? Diky

Odpovědět

—————

Datum: 12.12.2011

Vložil: beruna

Titulek: Re: slevydokapsy.cz

Jestli můžu radit,vůbec tan nechod,za to Ti ty 3 stovky nestojí.My měli voucher od stejneho serveru,šli jsme tam na rezervovanou hodinu,majitel nás akorát sprostě vyhodil,že žádná rezervace neexistuje.Nekaž si den a zbytek života tak otřesným zážitkem.Myslím si,že nechat si nadávat dobrovolně od arogatního majitele,nemá nikdo zapotřebí.Hezký večer

Odpovědět

—————

Datum: 13.12.2011

Vložil: Lukas

Titulek: Re: Re: slevydokapsy.cz

diky za reakci:-) To uz ani stejne nemam v planu tam chodit, nicmene dal jsem za to 2x300kc. Ten slevoserver slevydokapsy.cz uz asi nadobro nefunguje, ze? To je ale neskutecny podvod!! Je nejaka moznost na nahradu? Jsem asi velkej optimista, co?:-)

Odpovědět

—————

Datum: 13.12.2011

Vložil: beruna

Titulek: Re: Re: Re: slevydokapsy.cz

Nic si z toho nedělej,my měli voucher za 1000 kč.server nefunguje,na ČOI nám poradili,kontaktovat živnostenský uřad,ten by měl mět na provozovatele serveru kontakt a domáhat se po něm vrácení peněz.Podvod to je jak prase,ten idiot v tym pajzlu to má vymyšlené dobře,jen ten podvod svým chováním dává celkem jasně najevo.byli jsme i na policii,jenže by nás muselo být víc,podat hromadnou žalobu,páč 1000 kč by bylo jen přestupek

Odpovědět

—————

Datum: 13.12.2011

Vložil: xXx

Titulek: Re: Re: Re: Re: slevydokapsy.cz

Tady najdete vice a nedejte se...
https://firma.adresarfirem.cz/331590-slevydokapsy-cz/
https://www.ip-adress.com/whois/slevydokapsy.cz

Odpovědět

—————

Datum: 14.12.2011

Vložil: Zdenka

Titulek: Re: Re: Re: Re: slevydokapsy.cz

Pokud se Vám ozve více lidí ráda se k žalobě připojím mám 2 poukazy na konzumaci 1500 za 300. Jen nevím zda by se škoda počítala z hodnoty poukazů což je 3000 nebo z uhrazené částky - 600. Má zkušenost viz níže. Můj fón 774884104.

Odpovědět

—————

Datum: 14.12.2011

Vložil: Zdenka

Titulek: Re: slevydokapsy.cz

Rada je jediná - nechat si zabalit jídlo s sebou.
V euforii z ceny "propijte a projezte 1500 za 300" jsem zakoupila 3 kupony na Minasleva. Jednou se nám podařilo se do restaurace vnutit, ale zážitek byl katastrofální, nealko v nabídce na lístku ano, ale fakticky pouze točená limonáda a dvě lahvičky kolové limonády 0,5L z Lidla, totéž se opakovalo i s alkoholem skotská jedna polovina lahve tuším Grants, bourbon místo nabízeného Jim Beam jsem dostala jakýsi jako bourbon snad Kentucky Jack nebo něco takového, plná láhev alkoholu se v tomto podniku nenajde a z opravdu obrovské nabídky piv stejně mají jen + - čtyři druhy točeného ( pouze světlé ) a ve skle nebo v plechu žádné. Servírka srší ochotou (ironie) jídlo průměr. Momentálně už do konce roku není možná rezervace volno už mají jen ve všední dny od 12 -14. Po reklamaci mi napsali že pokud nesouhlasím s termíny mám si vzít jídlo s sebou nebo kupon někomu věnovat. Zážitek je nezapomenutelný takže aby kupony nepropadly si hold necháme jídlo zabalit a sníme ho v pohodlí domova u lahvinky toho na co budeme mít chuť a ne to co z nouze objednáme. Dále mi Minasleva doporučila obrátit se na ČOI.

Odpovědět

—————

Datum: 09.12.2011

Vložil: Petr

Titulek: Helena Minaříková

Měli bychom si připomenout, kdo může za zhruba 500 prodaných voucherů, poté kdy už bylo naprosto jasné, že je Kensy podvodník a jeho hospoda neskutečná prasárna. Může za to paní Helena Minaříková ze serveru Minasleva, která se zde svého času oháněla tím, jak je vše v nejlepším pořádku a případné stížnosti promptně řeší. Nyní je zalezlá a nereaguje. Tu její podělanou prodejnu voucherů by měli zavřít stejně jako Svět Piva.

Odpovědět

—————

Datum: 09.12.2011

Vložil: majda

Titulek: Re: Helena Minaříková

Já jsem se nedovolala a když jsem se informovala bylo mi napsáno,že to nechápou,protože všichni se dovolali jen já ne a všichni byli spokojeni a už si tuto slevu vybrali.Zkoušela jsem telefonovat,ale nikdo to nezvedal,ale po kmentářích,kdo tam byl je to možná lepší.Chtělo by to kontrolu.

Odpovědět

—————