Diskuze - Svět piva

01.04.2011 20:29

Jak přibývá slevových serverů, přibývá také stížností Hororovou zkušenost mají zákazníci, kteří chtěli ušetřit v jedné pražské hospodě. Za pár stovek můžete sníst jídla za tisíce? Zní to lákavě, jenže desítky zákazníků pražské hospody Svět piva, kteří si kupon zakoupili na některém ze slevových serverů, si o tom mohly nechat jen zdát. 

Mnohým kupon propadl, protože zarezervovat si místo prostě nešlo. A když už se do hospody přece jen dostali, bylo s nimi jednáno jako s hosty druhé kategorie.

Špatnou zkušenost se Světem piva mají ale i prodejci slev.

„Spolupráci jsme ukončili prakticky hned, co přestali brát klienty. Vyřídili jsme 500 reklamací a vzniklá škoda je 120 tisíc,“ řekl Radovan Kunst z Nebeslev.cz.

Majitel hospody, která se nyní údajně rekonstruuje, ale všechny stížnosti odmítá. Do slev se už ale pouštět nechce. „To se vždy obrátí proti podnikateli,“ stěžuje si Günter Kensy.
Česká obchodní inspekce obdržela na Svět piva 37 stížností. „Byli jsme tam pětkrát, provozovatel dostal pokutu za to, že pivo bylo pod míru, a dostane zřejmě pokutu i za maření kontroly,“ řekla Šárka Bálková z pražského inspektorátu.

Může být chyba i na straně prodejců? „Server funguje jako zprostředkovatel a měl by mít takové smlouvy, aby zákazníci nebyli poškozováni,“ říká Jan Votočka ze sdružení dTest.

Zdroj: deník Metro https://www.metro.cz/domov/5427-sleva-muze-se-prodrazit

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Tragické zážitky ze Světa piva. Můžete konzumovat neomezeně, ale nesmíte se opít!

Datum: 09.12.2011

Vložil: Minasleva.cz

Titulek: Re: Helena Minaříková

Všechny reklamace jsou řešeny, zaprotokolovány, evidovány a hlavně řešeny! Pokud tvrdíte že vám nereagujeme napište sem váš mail a já nechám dát foto obrazovky po vyhledání vašeho mailu a uvidíme zda nám od vás dorazil :)

Odpovědět

—————

Datum: 17.12.2011

Vložil: Helen Harper

Titulek: Re: Re: Helena Minaříková

Reseny tak, ze nas odkazete na sveho kamarada do Sveta piv. Ubezpecuju Vas, ze nelituji propadleho voucheru, ktery jsem tydne objednaval 2,5 mesice, protoze jsem ziskal cennou zkusenost. Napriklad tu, ze z portale minasleva.cz si jiz nikdy nic nekoupim :)

Odpovědět

—————

Datum: 18.12.2011

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Re: Helena Minaříková

foto obrazovky nedokládá vůbec nic pokud mail predtim odstranite

Odpovědět

—————

Datum: 18.12.2011

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Helena Minaříková

a za nejvetsi prusvih a nesolidnost povazuji fakt, ze se ho tu minasleva zastavala, pozdeji se vsem omluvila s tim, ze uz pochopili, ze je to spatne a uz s nim nespolupracuji a dnes jupi v klidu vali haldy voucheru ven, pokud vim, trestni oznameni uz ja ne svete minimalne jedno a i tohle se bude pravdepodobne setrit a minasleva z toho asi nevyjde dobre

Odpovědět

—————

Datum: 06.12.2011

Vložil: Milena

Titulek: Neupltatněné voucheery

Nepodařilo se mi za dva měsíce četného telefonování (většinou neúspěšného) dohodnout si, pro nás vyhovující, termín konzumace na zakoupený voucher. Volná místa v době od 12 do 14 hodin jsem nemohla akcetptovat. 30.11.2011 jsem osobně restaurant navštívila. V lokále byi 4 hosté a 3 "štamgasti", přesto mi majitel tvrdil, že jsou všechna místa rezervována. Požádala jsem o vrácení urazené částky. Majitel odmítal jakékoiv atgumenty, trval na svém, že si všichni bez problému místa zarezervovali. Když jsem se odvolala na internetové recenze, nazval hodnotící anonymním stádem, které mu nemůže ublížit. Určitě nejsem sama, kdo zapaltil za služby, které mu nebyly poskytnuty, kolik asi pan majitel vydělal na "anonymnim stádu"

Odpovědět

—————

Datum: 06.12.2011

Vložil: Petr

Titulek: Re: Neupltatněné voucheery

Pan majitel si svými podvody vydělal na koupi pivovaru Taschenberg. Jeho pivo proto doporučuji bojkotovat.

Odpovědět

—————

Datum: 07.12.2011

Vložil: Jenda

Titulek: Re: Neupltatněné voucheery

Nezoufejte, jestli to byl on ,kdo mi to jednoho rána zvedl v rámci rezervace a byl úplně na mol, tak si myslím že se uchlastá, neboť jevil známky Etické deteriorace.

Odpovědět

—————

Datum: 08.12.2011

Vložil: Lucie

Titulek: Re: Neupltatněné voucheery

I já nyní řeším svou reklamaci - slevový portál jim předal mou stížnost, trvám na písemném potvrzení termínu, jelikož ani 3x se mi nepodařilo rezervaci v restauraci obhájit, nebyli jsme zapsáni, i když restaurace byla prázdná, po druhé jsem tam čekali, zda někdo do restaurace na rezervace přijde a co myslíte: NIKDO. Nyní řešíme termín - volno je pouze od 12:00 - 15:00 všední dny.... Co dodat..... Již nikdy více a pokud nebude termín, jsem rozhodnuta si vše odnést v krabičkách a lahvičkách....:-)) I když to po přečtení recenzí asi vyhodím, ale peníze jim jen tak nenechám...

Odpovědět

—————

Datum: 08.12.2011

Vložil: Karel

Titulek: Re: Re: Neupltatněné voucheery

neblbněte, lidi jako Kensy vam do toho ještě akorát plivnou, když je budete takhle "otravovat". Kensyho kredo je, ze si host zaplati a nasledne si necha poroucet. takovy gastronomicky sado-maso.

Odpovědět

—————

Datum: 09.12.2011

Vložil: Eliz

Titulek: Re: Neupltatněné voucheery

Taky jsem se nedovolala 2 měsíce jsem to zkoušela.Jo kdyby měl vrátit peníze to by koukal,ale asi v tom umí chodit jak podvádět a lehce přijít k penězům

Odpovědět

—————

Datum: 06.12.2011

Vložil: Míra

Titulek: Restaurace Pivní svět = HNUS !!!

Tak mi to nedá ,abych po dnešní (5.12.) návštěvě tohoto podniku nevaroval všechny budoucí "šťastné" návštěvníky a majitele voucherů (já konkrétně od MINASLEVY) před návštěvou tohoto podniku.
Šťastné myslím samozřejmě v ironii ty, kterým se už jen "podařilo" získat po tuhém boji s ukrajinsko- rusky mluvící nehorázně neochotnou paní na telefonu 736447332 rezervaci (já konkrétně v polovině listopadu na jediný volný termín v měsíci prosinci, a to bylo právě 5.12.). Rezervaci na místě mi striktně odmítli udělat, lze prý jenom telefonicky.
Přišel jsem za 4 min. šest (rezervace byla na 18. hod.), a smradlavý tlustý číšník, ze kterého to táhlo, mi nebyl schopen říct, i když byly téměř všechny stoly prázdné, kde že je vlastně ten náš stůl pro 4 osoby
(musím počkat, až bude 18 hod.) Když přišli ostatní, přidělil nám stůl, a: na objednání nápojů a jídla jsme
čekali přes půl hodiny, na přinesení nápojů 3/4 hodiny a jídla necelou hodinu po objednání.
Potom se přihodilo, že se zastavila v hospodě ještě jedna naše známá, které jsme se zmínili, že zde
budeme, avšak i když bylo v restauraci u různých stolů celkem 14 volných židlí, bylo jí zakázáno tímto
číšníkem si sednout, protože rezervace byla jen pro 4. Odmítl jí obsloužit, ale i nás už po objednání
dalšího (= 2. piva) ignoroval. Jídla: jednotná cena kuřecího i vepřového masa 250 Kč, porce ani ne poloviční oproti gramáži na lístku + příloha za 55 Kč. Cena piva jednotná - 69 Kč (v této lokalitě a cenové
skupině trojnásobná) Podobné zkušenosti a nespokojenost byly u 2/3 hostů (kteří to dávali najevo).
O zmiňovaných tatarácích jinými hosty raději ani nemluvím.
Sebrali jsme se a v půl deváté odešli jinam (do nedaleké restaurace U hroznu), kde jsme se vzpamatovávali v klidu a pohodě z NEJHORŠÍHO POSEZENÍ V HOSPODĚ v životě, a to v restauraci
P I V N Í S V Ě T na Havlíčkově náměstí 7, Praze 3. PODVOD, HNUS, AROGANCE personálu
a výsměch všem !!!!!!!! Své dojmy jsem napsal i na slev. portál MINASLEVA, ale pochybuji, že to má nějaký význam, takže alespoň varování všem budoucím návštěvníkům, aby vystřízlivění z reality při návštěvě této restaurace proběhlo alespoň bez újmy na zdraví!

Odpovědět

—————

Datum: 06.12.2011

Vložil: mára

Titulek: Re: Restaurace Pivní svět = HNUS !!!

Jediná šance je ČOI, tak jim to prosím taky napište. Pokud možno všichni, co jste tam byli.

Odpovědět

—————

Datum: 07.12.2011

Vložil: Marta

Titulek: Re: Re: Restaurace Pivní svět = HNUS !!!

Několik lidí už tam ČOI a hygienu poslalo, ale ti shledali, že je všechno v pořádku. Proč asi?

Odpovědět

—————

Datum: 08.12.2011

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Re: Restaurace Pivní svět = HNUS !!!

čoi je banda ignorantů, ještě jim dám týden a potom se obracím na ministerstvo se stížností pro nečinnost, už 2 měsíce řeší zcela jasné nevyřízení reklamace, pak se nemá Kensy všem lidem smát do xsichtu, když ho podporují

Odpovědět

—————

Datum: 20.12.2011

Vložil: Jitka

Titulek: Re: Restaurace Pivní svět = HNUS !!!

16.12.2011 už stálo jedno pivo 99 Kč, stejně jako 0,5 l malinovky a ty pitíčka co měli v lednici - vše za 99 Kč.
Chování toho člověka to tam dirigoval - nevím, zda to byl majitel nebo co, bylo chování řeznického psa, přišli jsme raději dřív, protože jsme věděli, že pozdní příchod rovná se zrušení rezervace a propadnutí voucheru a on nás vykázal z restaurace, že máme přijít až za půl hodiny. Což jsme neudělali a sedli si ke stolku, který nebyl označen cedulkou rezervace a pak se půl hodiny hádali s ním, že máme odejít nebo si objednat nebo že na nás zavolá policii. Hrůza. Hnus. Kolega má 10 voucherů na tataráky - nemůže se vůbec dovolat na rezervaci a platí do konce roku.

Odpovědět

—————

Datum: 20.12.2011

Vložil: Dagmar

Titulek: Re: Re: Restaurace Pivní svět = HNUS !!!

19.12. ještě přitvrdili-v hospodě bylo 12 stupňů-prý vytápějí na noční proud,a nevědí,kdy se sepnou hodiny.Jediné vysvětlení je,že se hospoda zúčastnila studie na téma:co jsou zákazníci ochotni udělat pro slevu.Za sebe musím říci,že něco tak strašného jsem v českém pohostinství ještě nezažila-nikdy více.

Odpovědět

—————

Datum: 04.12.2011

Vložil: Milan

Titulek: Peklo

Tak jsme včera navštívili Svět Piv na základě koupeného kuponu za 300 kč, který má údajně hodnotu přes 1000,- Už po vstupu do "hospody" jsem nevěděl, jestli to vše je myšlené vážně, nebo prostory putyky snímá skrytá kamera. Servírka nasraná a neochotná. Málem nám vynadala, že jsme přišli o 20 minut dřív, než byla rezervace. Přitom byl obsazen jen jeden stůl. Chtěl jsem si dát minerálku. Po zjištění, že stojí 75 kč jsem uvažoval o limonádě. Servírka odpověděla: Tím si nepomůžete, ta stojí taky 75. Pivo za 69. Výběr ze 2 piv. Tatarák hromada béžové hmoty, ale zatím žiju. Peklo!!!!

Odpovědět

—————

Datum: 04.12.2011

Vložil: MartyS

Titulek: Re: Peklo

JJ, přesně tak, skrytá kamera :-))). Nikde jsem jí ale nenašel :-)))

Odpovědět

—————

Datum: 08.12.2011

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Re: Peklo

hustě koukám, že nejen, že zhoršuje kvalitu ale koukám, že i zvedá ceny, takže ve finále jsou po slevě ty ceny tak nějak stejne jako jinde, jen servis a kvalita je tragická

Odpovědět

—————

Datum: 03.12.2011

Vložil: MartyS

Titulek: Svět piva - továrna na zážitky

Komu je málo seskok padákem, sjíždění divoké řeky nebo zdolávání osmitisícovky, ať zavítá do restaurace „Svět piva“ na Havlíčkově náměstí, Žižkov, Praha. Stačí k tomu jenom málo, koupit si Voucher ze www.minasleva.cz , cituji: „400g Tataráku pro neomezený počet návštěvníku, v ceně kupónu za 200,-Kč je též 6 piv a 6 panáků dle denní nabídky (vodka, rum, zelená) – gastronomický luxus!!!“. Zdaleka nejsem příznivcem adrenalinových sportů nebo továrny na zážitky, ale i této zkušenosti jsem velmi rád, že jsem přežil.
Národ český je národem pivařů, zvolit název restaurace „Svět piva“ je zárukou, že milovníci zlatavého moku se budou k výčepu jenom hrnout. Ale pozor! Tato hospoda má svět piva jenom na zdech, kde jsou vyvěšeny plakáty, loga a pivní tácky tuzemských ba i světových výrobců chmelového nápoje. Pokud tedy svolíte a využijete již koupeného voucheru, bude vám nabídnuto 10°, 11° a višňové pivo (nepoživatelné), značky ????? Já jsem si dal 11° a musím konstatovat, že do této chuti se musíte prostě propít (což se mi moc nedařilo). Jistota a možná záchrana před smrtí, která následuje po zkonzumování tataráku, může být vodka, rum nebo zelená, na které se opravdu nedá co zkazit. Když už jsem u tataráku, kuchař je noblesní virtuóz v pančování této pochoutky, protože dokáže precizně smíchat s trochou hovězího i vepřové (alespoň doufám, že to bylo vepřové) a ochutit ho do poživatelného stavu. Topinkám se nedá co vytknout, byly výtečné, asi to bylo to nejlepší co si tam dát. Pokud se vám zdá, že zatím na této hospůdce není nic tak extra divného, musíte si dopřát náhled do jídelního a nápojového lístku. Nebyli jsme jediní, kteří si celý lístek vyfotografovali. Ceny všeho byly závratné, dávat si např. minerálku za 75,-Kč to je zhovadilost nejvyššího kalibru. A tak si cíleně musíte dát jenom to, co je v akci, to co máte předem zaplacené.
Vrátím se ale k úplnému začátku, k celé politice, jak se restaurace vydělává. Když už si koupíte tatarákové zlevněné menu, musíte si zarezervovat místo ve výše popsané skvělé restauraci. Není to věc jednoduchá, protože vám bude nabídnuta nějaká neakceptovatelná hodina (např. středa 12:30), s tím, že na další měsíc je již plno. Když jste trpěliví a provedete druhé objednávací kolo, je možné, že se dohodnete na nějakém rozumnějším termínu, možná se rezervace oddálí na další dva měsíce, nebo na „neurčito“. Do restaurace, resp. ke stolu si můžete sednout pouze a jenom ve stanovený čas. Byli jsme svědkem toho, že příchodivší se dostavili 10 minut před sjednaným časem a byli servírkou vykázáni ven, přitom obsazenost lokálu byla poloviční. Na všech stolech byla cedulka „reservé“, tím eliminovali zavítání náhodných kolemjdoucích.
Sečteno a podtrženo, rovnice jak se vydělávají peníze v restauraci „Svět piva“: slevomat jim prodá zvýhodněné vouchery na večeři včetně konzumace nápoje, kdo trpělivě vydrží a zvládne si zarezervovat termín, má štěstí, kdo ne, peníze bez náhrady spadnou do kasy hospody. Kdo přijde včas, nesloží ho pivo a jídlo, nespadne pod stůl po přečtení nápojového lístku, může si být vědom, že má za sebou zážitek, na který se jen tak nezapomíná. Výrobní cenu nabídnutého menu nedokážu určit, ale částka asi nepřesáhne dvouciferné číslo. Stálo by za úvahu pozměnit název na „Svět piva – továrna na zážitky“. Jediné plus byly nekuřácké prostory v celém lokále.
Bylo to pro mne první seznámení se službami „zlevněných“ nabídek a přemýšlím o dalším nákupu. Co by se třeba skrývalo pod takovým názvem „Vyhlídkový let balónem“ nebo „Romantický víkend pro dva na barokním zámečku“... to by byly teprve pravé zážitky, už si začínám kupovat plyn do balónového hořáku a spacák do -10°C do té barokní ruiny...

Martin MartyS

Odpovědět

—————

Datum: 03.12.2011

Vložil: Piař

Titulek: Re: Svět piva - továrna na zážitky

Potvrzuji, že návštěva tohoto podniku je fakt "zážitek" a od té doby si budu uplně jinak vážit zaplivaný 4ky u nás na rohu, kde aspoň nedělaj z lidí hlupáky. Absolutní odpad na poli pohostinství v Praze. Přidám výběr z ceníku: libovolné pivo 10 nebo 13, je to fuk, stejně nevíte co pijete, za 69Kč, ohřátá klobása v mikrovlně za 99Kč, to jen pro ty, co si myslí, že za voucher v hodnotě 1000Kč za cenu 300Kč se nějak moc pomějou. A ten "tatarak" z mletýho bůčku je fakt hnus.

Odpovědět

—————

Datum: 01.12.2011

Vložil: Petr

Titulek: Kensy vlastní Taschenberg

Ten, na koho zde všichni nadávají, tedy Günther Kensy, skutečně vlastní pivovar Taschenberg - dokonce v něm osobně vaří pivo. Jednou jsem toto pivo, nevěda, že je to Kensyho produkt, ochutnal a moc dobré nebylo. Pokud ale pivovar funguje stejně jako jeho hospoda, mohlo by jít i o zdraví, tudíž je třeba všechny, koho uvidíte s Taschenbergem, varovat.

Odpovědět

—————

Datum: 01.12.2011

Vložil: Marek

Titulek: Každý, kdo neposlal stížnost na ČOI, pomáhá hajzlovi k zisku!!!

Když jsem si kupoval kupon útrata 1000kč za 300kč byla cena steaku s hranolky na internetu 119kč, když jsem navštívil pajzl poprvé stálo to 200kč a teď to vyjde na 304kč. Tak jsme si objednali 12ks bramboráčků (4ks za55kč), aby jsme si vůbec něco mohli dovolit a tlustý, špinavý, nepříjemný vrchní nám řekl, že nejsou McDonald a musíme si dát bramboráčky se zelim 99kč. Zelí za 44kč = dvě polévkové lžíce ze sklenice, kterou v lidlu koupíte do 20kč! Za půl hodiny bylo 1000kč zneužito a šli jsme si vypláchnout pusy nenakyslím pivem. Docela jsem se tomu všemu smál, třeba suverenitě hnusáka za pultem, který na větu: ,,Dobrý den, mám tu rezervaci na jméno..." , odpověděl: ,,A tvý kámoši zdravit neuměj!".... Kámoši stáli na druhym konci lokálu. :D Ale stejně mi přijde 300kč na cirkus ve stylu středověké nálevny dost.

Odpovědět

—————

Datum: 01.12.2011

Vložil: Petr

Titulek: Kensy má pivovar?

www.taschenberg.cz/

https://pivni.info/pivovary/stredocesky-kraj/974-taschenberg-bustehrad.html

Odpovědět

—————

Datum: 01.12.2011

Vložil: Pavla

Titulek: hledám stejný poukaz

Ahoj všichni, mohl by semi někdo ozvat, kdo si koupil voucher na "400g tataráku, 20ks topinek, neomezená konzumace českého točeného piva, na slehnutí panáka a láhev belgického speciálu Delirium Tremens!", nedovolili nám totiž tento voucher uplatnit v této olejem nasáklé restauraci, údajně prý proto, že je portál CityKupon napálil a o této nabídce nic nevědí. Pokud ho někdo z vás uplatnil v této hospodě, znamenalo by to, že nás napálil vychcaný majitel podniku pan Kenzy a měli tak důkaz. Prosím piště na email Vosmel@seznam.cz, moc by mi to pomohlo děkuji :-)

Odpovědět

—————

Datum: 29.11.2011

Vložil: Martin

Titulek: Zamrzi

Dobrý den,
před rokem jsem si koupil s přáteli kupón na neomezení pití piva a tvrdýho. Rezervačka byla v pohodě, paní byla příjemná a nemluvě o tom že jsme měli možnost natočit si sami z 5 ruznejch píp od sebe rozeznatelná a dobrá piva. Absolutně spokojený. Tuto akci měli asi o 100,- dráž a bez trvdýho, tak jsem si říkal, že zase uděláme vánoční posezení. Po tom co tu čtu ani nemám náladu tam volat, škoda že se ta hospoda tolik změníla... :/

Odpovědět

—————

Datum: 01.12.2011

Vložil: Roman

Titulek: Re: Zamrzi

Vítejte ve světě podnikání Guntera Kensyho, provařeného podvodníka a zloděje.

Odpovědět

—————

Datum: 28.11.2011

Vložil: Chozze

Titulek: Horší než strašný

Dobrý den přátelé dobrého piva.
Bohužel jsem také zakoupil voucher,čekal jsem throzný,ale to co se nám přihodilo,je dost těžko uvěřitelné !

Měli jsme potvrzenou rezervaci-mailem od jakési paní Dvořákové na sobotu od 14 hod. a to pro 8 lidí.
Byli jsme tam včas,ale pajzl zavřenej-po 15 hod. a bouchání na dvěře vylezla asi servírka-od pohledu hrůza a jako co chceme !! Řekli jsme ,že máme rezervaci od 14 hod. a na což ona,jako že at vypadneme,že má zavřeno a otevírá až od 16 hod. a pro někoho jiného !!
To se nám nelíbilo a chtěli vyvětlení a náhradu !!
Víte co následovalo ?? Zavolala na nás policii,která přijela,opsala si naše občanky-vykázala nás a bylo po pití vyborného pivečka a po luxusním tataráčku !!
Těžko uvěřitelné ,ale bohužel pravda !!
Ted když píši reklamaci na svět piva,tak my bylo vysvětleno,že jsme byli opilí a agresivní a tudíž nás musela policie-na což maj prý podle vyhlášky právo,vyvést z RESTAURACE ''

Zažil jsem už po restauracích snad všechno,ale tohle je fakt síla !!
Odvolání neni a nikdo by ho stejně nevyslyšel-pokud máte někdo nákou radu,budem za ni rádi-tohle přece nemůže pokračovat do nekočna. Joechozze@seznam.cz

Odpovědět

—————

Datum: 27.11.2011

Vložil: maxirodinka

Titulek: již nikdy

Jít na tatarák a dostat namleté (asi vepřové) maso bez jakékoliv chuti a bez možnosti si ho aspoň sám dochutit. K tomu jako přílohu studené topinky bez česneku, tak to nespraví ani čtyři piva a panáky (též součást voucheru). Vše korunovala totálně nasr.... a neochotná obsluha. Já vím že za 200 kč nemůžete dneska čekat zázraky, ale tohle byla vyloženě ztráta času. A proto Svět piva JIŽ NIKDY ani zadarmo !!!!!!

Odpovědět

—————

Datum: 08.12.2011

Vložil: mandy

Titulek: Re: již nikdy

Já jsem koupila také tatarák,Piva a panáky a výsledek nic a je možná lepší,že jsem sice zaplatila,ale neměla možnost to vyzkoušet tak skvělý podnik.Nedovolala jsem se a to jsem volala několikrát denně.Napsala jsem emil a rezervovala si místo,ale bylo mi odepsáno,že po netu to nejde jedině telefonicky a tak jsem to zkoušela,ale nic.Napsala jsem dotaz na slevy kde mi bylo odpovězeno majitelem podniku,že je to divné,protože všichni se dovolali jen já ne a všichni již tam byli jen já mám problém se tam dovolat.Poprosila jsem jinou osobu,aby se tam pokoušela dovolat,ale výsledek byl stejný.Ale asi je lepší,že jsem tam nebyla 200korun v háji,ale možná lepší než zažít to co tady různě píšete.V létě jsem koupila tatarák na lodi vodník a nemělo to chybu a moc je chválím

Odpovědět

—————

Datum: 26.11.2011

Vložil: minnesota

Titulek: Tragická dnešní zkušenost

Bez emocí: Voucher za 300 Kč ke konzumaci ve výši 1000 Kč. Ceny: tatarák (výsekové vepřové) 250 Kč, kuřecí prsa (nebyly tak zlé) na čtyři způsoby nebo krkovice na tentýž počet způsobů 250 Kč, k tomu hranolky nebo bramboráky 55 kč (jídlo tedy 305 Kč), pivo 69 Kč (pouze 3 druhy!!!!!!!-svět piva ???), čaj 55 Kč. Prostředí příšerné, netopí se, špína, prostě nejhorší IV cenová. Servírka slušná, ale smutná z toho jak to tam vypadá a co se tam děje (dle majitele do toho nemá co mluvit). Pokud tedy budu trochu počítat a hodnotit, o žádnou slevu se nejedná, na tu hrůzu vše předražené a prostředí na úrovni nádražních restarací za komunistů. Rozhodně nenavštěvovat !!!!!!! Ono to stejně dřív nebo později stejně skončí. Lituji pouze dalšího nájemce, který bude mít před sebou nelehký úkol nalákat lidi, aby znovu přišli. Já už se tam neobjevím, ani kdyby to bylo zadarmo.....

Odpovědět

—————

Datum: 22.11.2011

Vložil: Michal

Titulek: ČOI

Tady je číslo na ČOI a na této lince přímo o té restauraci již ví :)

296 366 219 volejte tam přímo a všichni...je to pár minut a své se udělá ...

Odpovědět

—————

Datum: 14.12.2011

Vložil: sdf

Titulek: Re: ČOI

Stížnost na ČOI poslána, napsali mi, že vše je v naprostém pořádku. No comment.

Odpovědět

—————

Datum: 20.11.2011

Vložil: Lada

Titulek: Hrůza, děs, běs

Bohužel jsem zakoupil dva vouchry. Poprvé jsem je ještě omlouval a nějak to přetrpěl, ale po druhém už to všechno přeteklo. Dneska bych tam nešel ani zadarmo. Pivo podprůměrné, žádné černé ani kvasnicové. Obsluha tak protivná, že jsem takovou neviděl ani za totáče. A vše tomu dal korunu shnilej nakládanej hermelín. Děs běs a rychle odtud.

Odpovědět

—————

Datum: 16.11.2011

Vložil: Jan

Titulek: stiznist

A proc to vse pisete sem? To same, jen to formalneji upravte, pokud Vam to neni lhostejne, napiste na prislusny zivnostensky odbor a COI. Kolik z Vas tak ucinilo?! Oni se tim musi ze zakona zakona zabyvat a hlavne Vam odpovedet. Napiste, ze v listku neni uvedena gramaz - rozpor se zakonem, rozpor ceny na internetu a v provozovne - nekalosoutezni jednani, "podmira" - opet poruseni zavazkoveho vztahu, konkretne kupni smlouvy, tatarak z veproveho, zapachajici pivo, opila servirka, nemoznost rezervace, zachody, zakaz vychazeni ven, provozovna neni radne oznacena... Pokud se Vam nebude libit, jak se s tim prislusny organ vyporadal, obratte se na organ nadrizeny, az se jim tam sejde takto 100 stiznosti a budou resit jen toto, verte ze se s tim budou zabyvat.

Odpovědět

—————

Datum: 16.11.2011

Vložil: mára

Titulek: Re: stiznist

Přesně tak

Odpovědět

—————

Datum: 21.11.2011

Vložil: Katka

Titulek: Re: stiznist

podívejte se na stranky ceske-hospudky.cz na tuhle hospodu. Stejně šílené hodnocení :-D

Odpovědět

—————

Datum: 27.11.2011

Vložil: zuzana

Titulek: Re: stiznist

odpověď čoi na kvalitu tataraku je, že to neni jejich věc a že to posilaji hygiene, navzdory tomu jsem trvala, že to je i jejich věc, tak po poslali zemedelske a potravinarske inspekci, hygiena mi mezitím napsala, že tam nekolikrat byli a vse je ok, vcetne faktu, ze pri jejich kontrole byla misto tataraku k dispozici uz jen ona smes a nikoli vychozi surovina, proto neni mozne vychozi surovinu urcit, na to mi napsala odpoved i inspekce a to takovou, ze to spada do kompetence hygieny a ze jim to posilaj, mno co na to rict, hygiene jsem napsala, ze pokud maj podobny pristup nezbyva nez se modlit za lidi co to snedi, pochopitelne uz bez reakce
čoi opakovaně žádám o součinnost při vyřízení reklamace a delaj ze nechapou co chci, bohuzel statni organy tady jaksi nefunguji jak maji a pan pri svych bohatych zkusenostech o tom vi a pri svem jednani na to spoleha
zachrany lidu jako černe ovce delaji ze to nevidi taky

Odpovědět

—————

Datum: 14.12.2011

Vložil: zouiuzoi

Titulek: Re: Re: stiznist

ČOI a podobné instituce nic nezajímá. Odpovědí na moji stížnost bylo, že je vše OK. Co k tomu dodat...

Odpovědět

—————

Datum: 16.11.2011

Vložil: Jarmila

Titulek: nejlepší

U pana Kensyho si vždycky moc pochutnám. Co na tom, že občas vytočí kyselé pivo a tatarák míchá z vepřového. Špatně mi bylo pouze třikrát z deseti návštěv. Nejste vy tu nějací příliš nároční? Můžeme být rádi, že pro nás pan Kensy takové nabídky vůbec připravuje. Měli byste se spokojit s tím co je. Za tu cenu je to fantastické. Kvůli vám tady chudák pan Kensy musí podplácet hygienu a ČOI. Že se nestydíte!

Odpovědět

—————

Datum: 15.11.2011

Vložil: Dana

Titulek: Děs a hrůza

Děs, hrůza, katastrofa. Od začátku do konce noční můra. Ve finále jsme voucher zahodili. ......Když se nám konečně povedlo udělat rezervaci (rezervaci jsme dělali za účasti čtyř lidí a pokoušeli jsme se dovolat několik dnů), v údajně permanentně plné restauraci a v danou dobu jsme se dostavili, zela restaurace téměř prázdnotou. A to doslova. Servírka pobíhala někde venku a pár lidí u jednoho stolu zřejmě čekalo na obsloužení. Ve chvíli, kdy se servírka vrátila, nevěnovala nám nejmenší pozornost. Odešla do kuchyně a nechala nás čekat. Drahnou dobu jsme se dožadovali pozornosti, chtěli jsme se posadit, což nám nebylo dovoleno, dokud si neověří rezervaci, kterou bohužel nemohla najit. Takže nás odbyla s tím, že jsme se spletli. Vyžadovali jsme, aby se podívala do těch zvláštních nepřehledných čmáranic ještě jednou. Pak nás objevila. Na jiný den, s jiným vouchrem i jiným počtem lidí. A prý máme přijit tak, jak je uvedeno. Nezajímalo ji, že to nesouhlací. Ona prý rezervace nedělá a tím to pro ní končí. Podařilo se nám spojit s paní, která rezervace zapisuje. Obořila se na nás s tím, že jsme tupí a neumíme si zapsat termin. Upřesňuji, že jsme u objednávky byli ve čtyřech a všichny jsme si termín zapsali a položila telefon. Po dalším zavolání, kdy jsme si chtěli věc vyjasnit, nakonec paní připustila, že chyba je na jejich straně. Přesto po podání stížnosti na slevový portál, který stížnost přeposílá k vyřízení dané restauraci, jsem od paní z restaurace dostala odpověď, že jsme úplně mimo, protože nejsme schopni si zapsat termín. Upozorňuji, že jsme byli při dělání rezervaci čtyři a sama chybu následné přiznala. A že nám tedy laskavě umožní nový termín, i když už je náš voucher propadlý. A to máme termín až dnes. Ale co myslíte? Mám to risknout, když je u rezervace jiné číslo vouchru a nechat se ze špinavé a zapáchající knajpy znovu vyhodit? Myslím, že ne. Hezky na nás vzdělávají

Odpovědět

—————

Datum: 14.11.2011

Vložil: Paulo

Titulek: Prodám voucher

Prodám voucher na neomezenou konzumaci všeho z jídelního a nápojového lístku do hodnoty 1000 Kč. Koupil jsem jej za 300 Kč. Jestli existuje nějaký blázen, který by to koupil, tak ať dá vědět: paulo.umelec@email.cz

Nejsem z Prahy a tudíž nemám nervy na to, abych tam jel... =oD

Odpovědět

—————

Datum: 15.11.2011

Vložil: Klery

Titulek: Re: Prodám voucher

Váš inzerát by měl znít "Daruji voucher na neomezenou konzumaci někomu hodně otrlému..."

Odpovědět

—————

Datum: 09.11.2011

Vložil: zuzana

Titulek: statni organy

dokud bude hygiena a čoika postupovat tak jak to předvádí bude se Kensy chechtat a spokojene okradat dal lidi

Odpovědět

—————

Datum: 05.11.2011

Vložil: Hanina N.

Titulek: Info z 4.11.11

Po pravidelném sledování recenzí na Svět piva jsem vůbec neměla chuť do této restaurace zajít. Voucher v hodnotě 500,- jsem měla na neomezenou konzumaci piva a na dva tataráky se spoustou topinek. Nakonec jsem to chtěla vidět na vlastní oči a tak jsme v páteční podvečer vyrazili. Zas tak tragické to nebylo, tatarák nám moc chutnal (a ani následující den se nám po něm špatně neudělalo :-) ) Piva měli dostatečné množství, nebyla jen asi čtyři kvasnicová. Přítel - pivař, na chuť nic nenamítal. Obsluha v pohodě, na nic jsme nečekali. Prostředí je normální - průměrná hospoda, nečekejte žádnou luxusní restauraci. Záchody staré, ale čisté. Ceny v jídelním lístku jsou velmi vysoké, ale vzhledem k typu našeho voucheru nám to nevadilo
Jediné co nás zaskočilo bylo, když před 21 hod. začala servírka zvedat židle a lidem asi u čtyř obsazených stolů sdělila, že se jí rozbil kompresor a tak že o hodinu dřív zavírá.... My tam byli naštěstí už od čtyř hodin, ale mít rezervaci třeba na osmou, tak to by byla síla.... Dárek který jsme měli dostat - nějaká lahev belgického piva nebyla k mání, vyfásli jsme nějaké jiné, německé pivko.
Takže vážení, nebojte se, za zkoušku nic nedáte. V nejhorším půjdete jinam a při kupování voucherů budete lépe vybírat.

Odpovědět

—————

Datum: 06.11.2011

Vložil: Petr

Titulek: Re: Info z 4.11.11

Bohuzel dame Hanino, vouchery do tohoto podniku nejsou zdarma.

Odpovědět

—————

Datum: 01.11.2011

Vložil: hannah

Titulek: hruza

tato "restaurace" jestli se to dá tak nazvat je odporná, jídlo se nedalo ani jíst, pivo meli teplé a NA VÝBER NEMELI SKORO ZÁDNE, servírka TOTÁLNE protivnÁ, jediné co mohu dodat -


OKAMŽITĚ ZAVŘÍT !!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpovědět

—————

Datum: 30.10.2011

Vložil: Martina

Titulek: To bylo něco..

Ráda se připojím do této diskuze. Kupón do Světa piva jsem zakoupila už někdy na jaře s tím, že jeho platnost je do konce roku. Cca před měsícem jsem si řekla, že ho využiji a zavolala na rezervační linku z kupónu. Paní na druhé straně zněla vcelku normálně, jen mi sdělila, že je teď hrozně narváno a nabídla mi termín za 3 neděle. Po 3 nedělích nastal den D a já se tam ve dvou vypravila. Podotýkám, že sem vůbec nečetla ničí zkušenosti a netušila, co mě čeká. Přišli jsme tam, kde nám sdělili, že tam žádná rezervace na tohle jméno neni a nazdar. Servírka někam volala a pak nám řekla, že rezervačku máme ale až za 2 dny. Nechtěla jsem to dál rozmazávat, takže sme odkráčeli s tím, že teda za 2 dny, těžko říct, na čí straně se stala chyba. Po dvou dnech sem si chtěla rezervačku potvrdit a zavolala tam znovu, abych se ujistila, že tentokrát to fakt platí. Paní mě tam opět vůbec neměla, byla nepříjemná a napsala mě tam znovu, takže jsme šli. Tatarák teda opravdu nic moc, nezeptali se, jestli ho chceme namíchat, topinky rovnou namazané...no úroveň nula, když pominu, že se jednalo o vepřové maso. Prostředí hrozné, zima, záchody hrozné (nejedná se vůbec o to, zda jsou moderní, ale k čistotě to mělo daleko a v tom si máte dát tatarák?!). Měli jsme k tomu nějaká piva zdarma, zajímavé bylo, že ať jsme si objednali jakékoliv, vždy bylo točené ze stejné pípy a chutnalo naprosto identicky - mimochodem ten večer se točilo ze 3 píp - světlé, tmavé a limonáda, zvláštní...tak jsem udělali zkoušku, kdy kamarádka chtěla to stejné pivo co já...paní přikývla a šla, je fakt génius? to si po 15ti minutách pamatovala co sem si dala, když tam maj takový výběr? Vždyť ani já si to už nepamatovala. Obsluha fakt katastrofa, zájem něco prodat, nabídnout nula, styl jednání se zákazníkem katastrofa. Vůbec nedoporučuju, už bych tam nešla a jen doufám, že tohle ČOI nebude dlouho tolerovat. Jsou to pěkní hajzlové (a to sem fakt jinak slušnej člověk).

Odpovědět

—————

Datum: 24.10.2011

Vložil: Marty

Titulek: o co Vám jde

Nejsem žádný fanoušek majitele hospody a nemám s ním nic společného a navíc jsem s ním měl problém při telefonické rezervaci. Tento rozhovor a Vaše články mi celkem předem znechutili návštěvu restaurace svět piva. Očekávali jsme nečekaný adventure večerní zábavy a možnost návštěvy policeního doprovodu. Avšak vše nad očekáváníí. Měli jsme voucher za 1000 kč vše z jídeláku za 3000 Kč. od našeho příchou byla obshluha milá, vše jsme dostávali včas. Jídlo odpovídá své ceně ale není to nic tragického co by jste jinde za vyšší cenu dostali. Musím uznat obshluhu, která je na vše sama v jedné osobě a snaží se vyjít lidem, kteří jsou tam pouze na vouchery. určitě se zastavím opět ale pouze na voucher, jelikož jak jsem se dozvěděl tato hospoda jede pouze přes slevy na netu a tomu odpovídají ceny v menu. Záchody nejsou nijak tragické, pouze nejsou moderní ale to je v dosti pražských hospodách.

Odpovědět

—————

Datum: 25.10.2011

Vložil: Peter

Titulek: Re: o co Vám jde

Som rád Marty, že Vaša skúsennosť je pozitívna.
Naša bola otrasná - moja najhoršia v živote.
Pán majiteľ najarogantnejší a najneslušnejší človek s akým som mal česť. Strašný klamár.
Tvrdil, že rezerváciu sme mali na iný deň, takže keď prišlo 8 hladných slovákov v sobotu do Prahy, tak nás odmietol obslúžiť, dohoda alebo kompromis bol s ním nemožný, za voucher sme nič nedostali.
Určite by som neobjednával jedlo v Prahe na iný deň, keď sme tam s partiou jedenkrát za rok.
Ako som sa dopočul i dočítal, nie som jediný oklamaný.
Takže všetkým ostatným - zďaleka sa tejto hospode vyhnite.

Odpovědět

—————

Datum: 30.10.2011

Vložil: Martin

Titulek: Re: o co Vám jde

Docela by mě zajímalo zda jste byl usazen také do toho zatuchlého sklepa,který se nachází vedle pravého vchodu do hlavní restaurace.Vypadá to že hygienu a ČOI pouští pouze do hlavní restaurace a ten druhý kutloch tají.
Jak mi po reklamaci pan majitel řekl,že je pro vouchaře.
To co se odehrávalo už nebudu komentovat,to jsem uvedl v přííspěvku asi před třemi měsíci.
Stále se řeší stejné problémy.Lidi si stále stěžují a nic se neděje.
Možná už by se měla rozhoupat asociace slevových portálů a vyřadit tuto restauraci ze svých nabídek.
Asi to není náhoda,když si většina lidí stěžují,nebo stačí zavolat tomu tvorovi,který je majitel a obrázek si udělá každý sám.


Odpovědět

—————

Datum: 31.10.2011

Vložil: xXx

Titulek: Re: o co Vám jde

Pane Kensy, uz zase self-promo toho vaseho pajzlu??? Zejmena vety "Jídlo odpovídá své ceně ale není to nic tragického co by jste jinde za vyšší cenu dostali" a "do našeho příchou byla obshluha milá, vše jsme dostávali včas." mne opravdu dostala ve smichu pod stul ;o))

Odpovědět

—————

Datum: 08.11.2011

Vložil: Marty

Titulek: Re: Re: o co Vám jde

Chlape běž se léčit....

Odpovědět

—————

Datum: 10.11.2011

Vložil: Marek

Titulek: Re: Re: Re: o co Vám jde

Myslím, že by jsi měl doktora navštívit Ty Kensy.

Odpovědět

—————

Datum: 24.11.2011

Vložil: Marty=Kensy

Titulek: Re: o co Vám jde

podvodníku

Odpovědět

—————

Datum: 04.12.2011

Vložil: deni

Titulek: Re: o co Vám jde

tak to je fajn, jste byl spokojen. Tak pokud to stejně vypadá u Vás doma, jíte strejný hnusy, stejnej smrad a špína tak proč by Vám to přišlo nenormální. Pro takovýho houmlese co se stravuje z popelnice za Albertem a válí se pod mostem ve vlastních výkalech je taková knajpa megaluxus. takže je to asi podle toho, z jakého pohledu se na to člověk dívá.:-))

Odpovědět

—————

Datum: 24.10.2011

Vložil: Zoro

Titulek: Heleno???

Paní Minaříková, já jsem se z těch Kensyho sraček podělal, co s tím uděláme?

Odpovědět

—————

Datum: 30.10.2011

Vložil: Láďa

Titulek: Re: Heleno???

A to nejste zdaleka sám.

Odpovědět

—————

Datum: 09.11.2011

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Heleno???

tohle snad je na to jet na pohotovost a tam nahlasit kde jste si to uhnali, protoze coika i hygiena jsou asi jedna familie s kensym, to co ja si s nimi ted zazivam je hotove peklo, ktere je uplne k neuvereni, opravdu to chce hromadný nátlak, nechytly se toho bohuzel ani cerné ovce a skoro bych rekla ze si ta banda nechava od toho lhare namluvit ze my vsichni tady jsme jeden konkurent a snazime se chudaka poskodit
.............. blila bych i bez jejich tataraku, blila bych z toho, ze se tu nedovolate spravedlnosti

Odpovědět

—————

Datum: 22.10.2011

Vložil: Jirka

Titulek: Veskere negativni zkusenosti jsou pravdive

Koupil jsem voucher na tatarak, po precteni hodnoceni jsem tam ani nechtel jit, ale pak jsem si rekl, ze jim ty penize nenecham.
Potvrzuji VESKERE negativni zkusenosti ostatnich - obrovske problemy s rezervaci, nejhorsi tatarak, jaky jsem kdy mel - navinuly, topinky spalene, pivo nakysle, prostredi a obsluha radsi bez komentare.

Uz bych tam nesel ani zadarmo.V zadnem pripade nedoporucuji.

Odpovědět

—————

Datum: 20.10.2011

Vložil: Grimbergen

Titulek: Jen pro zajímavost...

Svět piva jsem občas navštěvoval před cca. dvěma lety. Podotýkám, že pouze proto, že jsem nevěděl o jiných podnicích, kde lze najít na čepu piva z malých pivovarů. Přestal jsem ten příšerný pajzl navštěvovat poté, co jsem několikrát po sobě ochutnal zkaženou, zapáchající Baronku (pověsit ho za tohle...) a KYSELÝ Hoegaarden. Zkažený Kasteel také stál zato. Mimochodem, snad nikdy jsem tam nedostal pivo vychlazené.

Ale proč píšu. V té době pan "podnikatel" Kensy "zaměstnával" lidi bez jakékoli smlouvy a dával jim směšně nízký plat (cca. 7000 Kč měsíčně). Spřátelil jsem se s dívkou, co u něj tenkrát pracovala, byla z venkova a poněkud dezorientovaná. Vůbec netušila, že je něco špatně, že kdyby se jí v práci něco stalo, nikdo jí nic nezaplatí a podobně... Naštěstí se pak odstěhovala zpět domů.

Kensy je zmetek. Nechutná svině, která se nezastaví před ničím. Hajzl, který se neobtěžuje dodržovat ani ty nejzákladnější pravidla a nezáleží mu na ničem, kromě vlastního zisku. Pevně doufám, že si na něj někdo někde počká a zmlátí ho do krve. Ostatně - noční Žižkov je pro něco takového ideální končina, nicht wahr?

Odpovědět

—————

Datum: 09.11.2011

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Jen pro zajímavost...

taky si rikam, ze by mi udelalo asi vetsi radost utratit ty penize misto za kupony ze to aby mu dal nejakej ukrajinec lekci

Odpovědět

—————

Datum: 12.10.2011

Vložil: xXx

Titulek: Tak tu mame zase jednu neodolatelnou nabidku pro kaskadery...

https://www.minasleva.cz/cs/450g-tataraku-20-kusu-do-zlatova-opecenych-topinek-4x-pivo-a-4-panaky-a-to-vse-jen-za-199-kc/

Odpovědět

—————

Datum: 15.10.2011

Vložil: Láda

Titulek: Re: Tak tu mame zase jednu neodolatelnou nabidku pro kaskadery...

Po včerejší návštěvě Světu piva,s kuponem na tatarák se nemůžu vzdálit od toalety.
Hrozný zážitek,zima,nefunkční záchod(pánský),maso opravdu jako směs na karbanátek.
Tyto podnikatele,věšet za koule do průvanu.

Odpovědět

—————

Datum: 15.10.2011

Vložil: Minasleva.cz

Titulek: Re: Re: Tak tu mame zase jednu neodolatelnou nabidku pro kaskadery...

z jakého portálu jste?

Odpovědět

—————

Datum: 17.10.2011

Vložil: xXx

Titulek: Re: Re: Re: Tak tu mame zase jednu neodolatelnou nabidku pro kaskadery...

Patrne z toho, kteremu jde o spokojenost jeho zakazniku a ne o to je tahat za nos.

Odpovědět

—————

Datum: 14.11.2011

Vložil: Minasleva.cz

Titulek: Re: Re: Re: Re: Tak tu mame zase jednu neodolatelnou nabidku pro kaskadery...

zajímavé, hlavně když se tady snažíme psát a řešit vaše probémy

Odpovědět

—————

Datum: 18.11.2011

Vložil: xXx

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Tak tu mame zase jednu neodolatelnou nabidku pro kaskadery...

No, tak tím psaním veškerá vaše aktivita v péči o zákazníka taky asi končí.

Odpovědět

—————

Datum: 17.10.2011

Vložil: Láďa

Titulek: Re: Re: Re: Tak tu mame zase jednu neodolatelnou nabidku pro kaskadery...

Portál Slevme to. Psal jsem na něj,odpověděli že stížnost přepošlou do restaurace,to je jako by to spláchli do záchodu.
Kupon 500,-kč., tatarák,neomezená konzumace piva,dva panáky,lahvové pivo Delirium Tremenc.
Toho majitele hospody bych dal k soudu,ale asi má dlouhé prsty,viz ČOI a higiena.
S pozdravem L. Muller

Odpovědět

—————

Datum: 18.12.2011

Vložil: zuzana

Titulek: Re: Re: Re: Re: Tak tu mame zase jednu neodolatelnou nabidku pro kaskadery...

preposilaji to proto, ze to s nim musi resit a delaji hodne kroku jak to opravdu dotahnou do konce, verte mi, brzy to asi uvidite sam, ale tu stiznost nejdriv preposlat musi, protoze vase penize uz ma davno kensy

Odpovědět

—————

Datum: 29.10.2011

Vložil: Marek Doležal

Titulek: Re: Re: Re: Tak tu mame zase jednu neodolatelnou nabidku pro kaskadery...

Dobrý den.
Už se na ty slevy u Kensyho vyserte.

Odpovědět

—————

Datum: 19.10.2011

Vložil: Eliana

Titulek: Re: Tak tu mame zase jednu neodolatelnou nabidku pro kaskadery...

Já i má kamarádka jsme zažily šok už při samotné objednávce.Nejdřív tam volala kamarádka a byla naprosto
konsternována chováním paní,která rezervaci přijímala.Ač je kamarádka velice slušná a alkohol pije při vyjímečných příležitostech,po ukončení hovoru pojmenovala paní jediným možným slovem,prohlásila,že tohle už ji stačilo,tenhle podnik a tuhle paní nechce vidět na vlastní oči a šla si dát panáka....Ještě po hodině a 2 panácích,nebot po tomhle zážitku ji 1 nestačil,nemohla uvěřit tomu,co zažila.
Mezitím jsem se snažila udělat moji rezervaci já.Na mně paní naštěstí vyloženě neřvala/jako na kamarádku,která se spletla při diktování čísla/,ale tak nepříjemnou,arogantní a otrávenou paní jsem snad v telefonu ještě neslyšela!!!Slova jako "prosím","děkuji" nebo "naschledanou" zásadně nepoužívá a přirovnání,že se mnou mluvila jako se psem ,použít nechci,protože na svého psa mluvím nesrovnatelně příjemněji....Po ukončení telefonátu jsem na internetu zuřivě hledala kontakt na majitele,ale nenašla.Dnes jsme objevily tuto diskuzi a děkujeme bohu,že nás všechny zkušenosti ostatních utvrdily ve vrácení peněz a v našem úsudku,že tahle neuvěřitelná paní prostě nemůže pracovat v dobré restauraci........

Odpovědět

—————

Datum: 06.10.2011

Vložil: Minasleva.cz

Titulek: Zákazník Minasleva.cz

Prosíme zákazníky Minasleva.cz aby při své stížnosti vždy vložili číslo objednávky = číslo dokladu, které je vždy originální
toto číslo nemůže sloužit 3-tím stranám k identifikaci zákazníka a my poznáme naše zákazníky, se kterými vykomunikujeme náhrady a nebude se stávat, že tu stále bude někdo psát pod fiktivními přezdívkami a stále dokola.

Odpovědět

—————

Datum: 29.10.2011

Vložil: Marek Doležal

Titulek: Re: Zákazník Minasleva.cz

Dobrý den.
Vy se hlavně vyserte na další slevy.

Odpovědět

—————

Datum: 05.10.2011

Vložil: Mishel

Titulek: Vracení penez

Dobrý den, mame s pritelem zakoupeny Voucher na Tataraka. Dnes jsem si precetla ,,recenzi,,podniku a reknu vam ze jsem si to rychle rozmyslela.Neminim si domu prinest strevni potize.Reklamoval nekdo z vas voucher primo na portalu? pokud ano jak jste postupovali? Ja jsem tam volala a bylo mi receno at udam den a cas a ze mi misto zajisti.Presto pan nebyl schopen pochopit ze chci reklamovat,a vratit penize.Jak na to??? Díky za odpovedi:)

Odpovědět

—————

Datum: 06.10.2011

Vložil: Karel

Titulek: Re: Vracení penez

zakon umoznuje reklamaci do 14 dni od prodeje primo u portalu. pak je taky mozna reklamace v pripade nespokojenosti se sluzbou

Odpovědět

—————

Datum: 06.10.2011

Vložil: misel

Titulek: Re: Re: Vracení penez

Dobre, jsem jiz nespkojena s pristupem a objednavkou,chtela jsem termin 14.10. a to maji uz uple plno. a pani mi nabidla 21.10 to se me jiz nehodi.A kde tedy mam zadat vraceni penez kdyz ne na portalu? primo v restauraci?

Odpovědět

—————

Datum: 06.10.2011

Vložil: Minasleva.cz

Titulek: Zákazník Minasleva.cz

Prosíme zákazníky Minasleva.cz aby při své stížnosti vždy vložili číslo objednávky = číslo dokladu, které je vždy originální
toto číslo nemůže sloužit 3-tím stranám k identifikaci zákazníka a my poznáme naše zákazníky, se kterými vykomunikujeme náhrady a nebude se stávat, že tu stále bude někdo psát pod fiktivními přezdívkami.

Odpovědět

—————

Datum: 03.10.2011

Vložil: sniffer

Titulek: Rezervace se podařila napoprvé

Tedy nevím, co se stalo, ale když jsem před chvílí poprvé volal do Světa piva, tak jsem s rezervací stolu na mnou určený termín (a ještě v 8 večer) uspěl hned napoprvé.. Žeby majitel prozřel? :-D

Odpovědět

—————

Datum: 19.09.2011

Vložil: Qinet

Titulek: Přeci jen náprava

po přečtení nejedné negativí recenze na vouchery a servis této restaurace jsme se rozhodla se ani nesnažit o další marnévolání a rovnou jsem voucher reklamovala u serveru minasleva.cz.

Mail se stížností odešel v pátek večer, již během víkendu jsem měla odpověď a to pozitivní.
Dnes mi byly obratem vráceny peníze..

Takže, akce špatná, restaurace - možná spíše chlívek nenavštíven, peníze zpět doma.. No i to se stává, pokud to dopadně takto, tak se nemám na koho zlobit.. :)

Doufejme jen, že podobní provozovatelé restaurací se postupně vymýtí. Vepřový tatarák bych jim nacpala do nosu.. Fuj.. :)

Odpovědět

—————

Datum: 19.10.2011

Vložil: ak

Titulek: Re: Přeci jen náprava

Tak já jsem psal na Minasleva už dvakrát a neodpověděli mi ani jednou, na čísle z jejich webovek nikdo telefon nezvedá....

Odpovědět

—————

Datum: 14.11.2011

Vložil: Minasleva.cz

Titulek: Re: Re: Přeci jen náprava

Nemožné, veškerou dokumentaci k reklamacím máme uchovanou pro případnou kontrolu. žádné nevyřízené nemáme

Odpovědět

—————

Datum: 15.09.2011

Vložil: Milan

Titulek: Návštěva

Tak moje zkušenost nebyla až tak hororová jak to podle většiny příspěvků tady vypadá. Byli jsme tam včera s přítelkyní a ještě se dvěma známými. Já jsem si dal tatarák, ona kuřecí steak.Přátelé si dali také tatarák a krkovici. Faktem je že tatarák byl nějaká neidentifikovatelná směs masa, rozhodně ne pravá svíčková, ale jelikož byl dobře ochucený tak se dal sníst. Na topinkách byl sice už česnek, ale i to jsem zkousnul, jelikož to byl čerstvý česnek. I když radši bych s ho měl vedle a česnekoval podle potřeby. Pivo bylo dobrý, i když byly jenom světlý piva, přítelkyně měla chuť na řezané, ale i to se dalo skousnout.
Co s týče rezervace, tak s tou byl zprvu opravdu problém, nemohl jsem se celý den dovolat, telefon dopoledne dokonce vypnutý. Když jsem se dovolal, pán na druhém konci nebyl zrovna nejpříjemnější. Dal m na výběr 2 termíny, jeden dopoledne přes oběd, což jem nemohl, kvůli práci a druhý večer tentýž den od 8 hodin. Tak jsem to vzal.
Měli jsme voucher na neomezenou konzumaci, vhledem k přemrštěným cenám nebyl problé to ve čtyřech utratit.
Obsluha byl celkem faj. Taková starší servírka, ale milá.
Takže dojmy - tatarák chuťově dobrej, ale znova už bych si ho nedal ani já ani moji známí. Přítelkyni steak chutnal, alkorát ho kazila ta kupovaná omáčka. Pivo dobrý.Ale že bych tenhle podnik vyhledával častěji, to asi ne.Ale zase takový horor jak tady píšete to nebyl.

Odpovědět

—————

Datum: 19.09.2011

Vložil: xXx

Titulek: Re: Návštěva

Ale no tak pane Kensy, uz zase??

Odpovědět

—————

Datum: 20.09.2011

Vložil: tereza

Titulek: Re: Re: Návštěva

Tak já bych i věřila tomu, že se může stát, že člověk nebyl z návštěvy ve Světě piva znechucen...ovšem je to jedna ze dvou netragických reakcí na tento podnik. Takže pan Milan měl prostě štěstí, majitel byl zřejmě na dovolené:)). A Kensy tohle nepsal, má úplně jiný styl.:D Tak prosím hned neodsuzujte lidi, kteří mají jinou zkušenost, než špatnou...je to neuvěřitelné, ale přesto se to může stát:D.

Odpovědět

—————

Datum: 05.10.2011

Vložil: xXx

Titulek: Re: Re: Re: Návštěva

Je zvlastni Terezo, ze Vy styl psani pana Kensyho poznate.
Je usmevne, ze se zastavate pana Milana, jako nami odsouzeneho, nicmene tady proti nemu nepadlo krive slovo, takze Vase loajalita k jeho par radkum je az zarazejici.

Odpovědět

—————

Datum: 06.10.2011

Vložil: tereza

Titulek: Re: Re: Re: Re: Návštěva

Pane xXx, to si ze mě děláte legraci, že ano? Ano, styl psaní pana Kensyho poznám, píše jako vidlák, bez čárek, s pravopisnými chybami. Jeho příspěvky jsem četla na několika diskuzích. Vaše naznačování, že jsem s ním nějak spřáhnutá, mě opravdu uráží. Laskavě si přečtěte celou diskuzi, všechny příspěvky napsané uživatelem tereza jsou moje. A možná Vám docvakne, že k tomu paznechtovi opravdu nejsem loajální. Ano, zastávám se pana Milana-a že nepadlo proti němu křivé slovo? Na jeho příspěvek jste reagoval tak, že to psal Kensy. Jenže to nemohl, protože Kensy by nepsal o tom, že byly s rezervací problémy a že by si tatarák znova nedal. A s tím Vaším "je usměvné"...můžete jít, víte kam...já se tady sakra snažím o to, aby se další chudáci nenachytali na Svět piva a nějaký nazdárek napíše tohle...

Odpovědět

—————

Datum: 31.10.2011

Vložil: xXx

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Návštěva

Vy se snazite, aby se dalsi chudaci nenachytali na Svet piva tim, ze se tak vehementne zasazujete o jeho obhajobu, respektive obhajobu jedine jeho pozitivni recenze?? Opravdu velkolepe...nemate neco spolecneho s matkou Terezou??
A propo "Ano, zastávám se pana Milana-a že nepadlo proti němu křivé slovo? Na jeho příspěvek jste reagoval tak, že to psal Kensy" netusim, zda vam na tom nazyvat veci, respektive lidi pravymi jmeny pripada neco atakujiciho.
Vase zduvodneni "Jenže to nemohl, protože Kensy by nepsal o tom, že byly s rezervací problémy a že by si tatarák znova nedal." asi nema cenu komentovat, jedna negativni veta v odstavci plnem chvaly na kvality tohoto podniku zminena za ucelem navozeni dojmu, ze se jedna o objektivni pohled nestranneho zakaznika je opravdu k pobaveni. Vite, pane Kensy, ono neni az tak snadne tahat lidi za nos, jak si myslite.



Odpovědět

—————

Datum: 31.10.2011

Vložil: tereza

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návštěva

Pane xXx, přeji Vám, ať Kensyho nakonec dostanete. Snad se tomu věnujete tak aktivně, jako psaní příspěvků na těchto stránkách. Škoda, že ve svém rozrušení vidíte Kensyho tam, kde není. Ne, nejsem Kensy, ani matka Tereza, pouze Tereza. :)Mějte se fajn a držím palce v boji proti Kensymu.

Odpovědět

—————

Datum: 22.09.2011

Vložil: Marek

Titulek: Re: Návštěva

Ale je to podvodník Kensy

Odpovědět

—————

Datum: 12.09.2011

Vložil: zuzana

Titulek: tak uz snad jen pro pobaveni, protoze tohle uz je vrchol do nebe volajici

odpověd Hygieny: V období od měsíce dubna letošního roku řešila Hyg. stanice hl. m. Prahy několik podnětů spotřebitelů, týkajících se uvedené provozovny. Poslední kontrola byla provedena dne 17. 8. 2011. Při této kontrole byl kuchařem mimo jiné předložen technologický postup výroby a receptura pokrmu tatarský biftek, který, jak bylo uvedeno do protokolu z kontroly, je k nahlédnutí i pro spotřebitele. Podle této receptury je výchozí surovinou hovězí svíčková nebo kýta. Podle technologického postupu je maso a všechny další složky pokrmu smícháno ještě před podáváním. Při výše uvedené kontrole byl k dispozici pouze již připravený pokrm nikoli masná surovina pro jeho výrobu a nebylo tedy možno identifikovat výchozí surovinu.
takže prosim vás stačí když jim ukážete v kuchařce recept a budete tvrdit že to je podle něj, pak jim misto svickovy se 6 dejte chleba s máslem a budou happy

Odpovědět

—————

Datum: 06.09.2011

Vložil: Kindl

Titulek: něco pro Forleni

https://www.minasleva.cz/cs/jen-199-za-500g-tataraku-20-kusu-do-zlatova-opecenych-topinek-4x-pivo-a-4-panaky-a-to-vse-jen-za-199-kc-v-restauraci-svet-piva/

jinak upozorňuji na další skvělý vylepšovák Heleny Minaříkové - stačí poslat SMS za 9 Kč a máte šanci 1/100, že budete mít tuto mňamku zdarma.

Tak co Forleni, jdeš do toho? Tatarák z prasete je přece dobrota!

Odpovědět

—————

Datum: 06.09.2011

Vložil: Marek

Titulek: Re: něco pro Forleni

Tak to je síla a to mi psal Minářík, když jsem se ptal jestli plánuje ještě nějakou slevu na tataráček ve Svště piv, tak mi odpověděl, že leda přímo u něj. Minasleva a Kensy to je pěkně banda zlodějíčků.

Odpovědět

—————

Datum: 06.09.2011

Vložil: zuzana

Titulek: Re: něco pro Forleni

salmonela grátis hurááá, hele prostě bombardujte hygienu a čoiku, mě čoika řekla, že jim to nenaleží tak jsem jim odepsala, že pokud koupim kupon na tatarak a daj mi maso na karbanatek, je to jako by mi misto zlatyho prstenu dodali stribrnej a myslim si ze to se jich dost tyka teda, zatiim bez odpovedi, asi pochopili, ze je zle

Odpovědět

—————

Datum: 07.09.2011

Vložil: Ala

Titulek: Re: Re: něco pro Forleni

Zuzko fandím Ti a i všem, co proti Světě piva bojují. Taky jsem naletěla (můj zážitek je někde na začátku diskuze), ale přece jen je to už víc jak půl roku a mezitím jsem docela vychladla, takže už nemám tendence se aktivně angažovat. Už jen sleduju tuto diskuzi a koukám, že se ve Světě piva nic k lepšímu nemění :-/

Odpovědět

—————

Datum: 06.10.2011

Vložil: Minasleva.cz

Titulek: Re: něco pro Forleni

Žádáme, aby jste se drželi vůči serveru Minasleva.cz všem vaším primitivním reakcím typu: skvělý vylepšovák Heleny Minaříkové - stačí poslat SMS za 9 Kč a máte šanci 1/100, že budete mít tuto mňamku zdarma.
Tato diskuze slouží ke Světu piva a budeme rádi, když obchodní praktiky serveru Minasleva.cz necháte být a nebudete jmenovat majitele.
Server Minasleva.cz jak již tady (teda jednou) někdo napsal, pokud má někdo problém, vracíme peníze, vás tady píše páár oproti stovkám prodejů (ano dle vás asi ostatní nad tím mávnou rukou) ale to je mylná odpověd.
Děkujeme za pochopení a držte se předmětu diskuze



Odpovědět

—————

Datum: 06.10.2011

Vložil: tereza

Titulek: Re: Re: něco pro Forleni

Tak to máte asi smolíka, protože jste jediný slevový server, který s Kensym stále spolupracuje-tzn, pokud se tady bavíme o Světě piva, Minasleva je s ním nepochybně spojená, neboť neustále prodává vouchery do této "slavné restaurace". Mimochodem, 9.8. jste v této diskuzi napsali : Během dvou dnů dodáneme na naše stránky kopii od ČOI a Hygieny. Na Vašich stránkách jsem nic nenašla...

Odpovědět

—————

Datum: 08.10.2011

Vložil: Kindl

Titulek: Re: Re: něco pro Forleni

Ale pani Minaříková, snad se nestydíte za své vylepšováky a pana Kensyho? Jste přece nerozlučná dvojka...

Odpovědět

—————

Datum: 06.09.2011

Vložil: Zdeny - prince2@seznam.cz

Titulek: reklamace u slevowebu a světu piva

Zdravím,

rovněž mám negativní zkušenost, voucher mi nebyl v restauraci uznán, reklamuji u portálu salepoint.cz , zatím neúspěšně,...

Vidím, že zatím hromadnému podání žaloby chybí koncepce , prosím tedy zasílejte mi podněty a stížnosti na prince2@seznam.cz

Pokud víte o dalších podvedených, nechť mě kontaktují, můj email na diskuzích sdílejte, pokud už se někdo hromadnou žalobou či reklamací zabývá, nechť mě tedy kontaktuje, rád se do procesu připojím.

S pozdravem Z.

Odpovědět

—————

Datum: 06.09.2011

Vložil: zuzana

Titulek: Re: reklamace u slevowebu a světu piva

nooo taky pěkné, ten uz nevi jak na to,
jojo nekdo kdo to rozjede tu chybel, ja mam pouze to, jak se zachazi s klientem kdyz prijde a jak mu nic nenabidnou a nevyrizenou reklamaci primo v podniku, je to podvod jak trám celý
tleskám
a klidne pomuzu s administrativou, idealni podklad bude asi kratky popis stiznosti s dostatecnymi osobnimi daty a kontaktem

Odpovědět

—————