Server Nakupvakci.cz zkrachoval. Zůstalo po něm 45 milionů dluhů

02.01.2017 23:28

Slevový portál Nakupvakci.cz za podezřelých okolností ukončil svou dlouholetou činnost. Provozní společnost Garuma s.r.o. na sebe podala insolvenční návrh a sdělila, že za dobu svého fungování nakupila ztrátu ve výši 45 milionů korun. Portál Nákupvakci se ani jednou za svou existenci nedostal do zisku. Podle některých informací vyšetřuje Policie České republiky podezření z podvodu.

Po nechvalném působení Nakupvakci.cz zůstala řada poškození na straně zákazníků i provozovatelů, kteří své služby poskytovali právě na tomto serveru. Zákazníci nemohou čerpat služby a poskytovatelé nedostali zaplaceno.

Provozovatelé na webu Nakupvakci.cz naivně informují o tom, že by snad společnost měla mít nějakou zůstatkovou hodnotu. Dokonce až 20 milionů korun. Těžko tomu ale věřit, když jen doménu vyčíslují na 14 milionů korun. Prodejná je přitom možná za desetinovou částku, a to ještě se vším všudy, co Garuma s.r.o. vyčísluje zvlášť.

Klienti tohoto portálu se s penězi, které utratili za nevyčerpané služby, mohou s největší pravděpodobností rozloučit. Zůstává opětovné ponaučení, že při nákupu na slevových portálech je třeba být obezřetný. Je to ale komplikované, když ani největší hráči na trhu - jako Nakupvakci.cz - nezvládají hospodařit.

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Server Nakupvakci.cz zkrachoval. Zůstalo po něm 45 milionů dluhů

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.