Slevomat zažil jeden z nejúspěšnějších dní a ušetřil 3 miliony

01.04.2011 20:39

Slevový server Slevomat 9. března 2011 prožil jeden z nejúspěšnějších dní své existence, tedy co do docílené slevy na nákupech. Ta se šplhá až ke třem milionům korun. Dokázal totiž nabídnout hned celou řadu velice lákavých nabídek najednou, které se chytly a po celý den se skvěle prodávaly. Večer pak servery Slevomatu přestávaly zvládat nápor návštěvníků a dostavovaly se tak menší výpadky.

Hlavní příjem tvořila opět Praha, kde Slevomat nabídnul jako ústřední nabídku 2 steaky z roštěnce v restauraci Pastička. Samotná restaurace sice vypadá nic moc, ale dva rib-eye steaky s přílohou za cenu 249 Kč jsou nesmírně lákavé. Snad v tom nebude nějaký háček. Každopádně jen tato nabídka hravě přesáhla tři tisíce prodaných voucherů. 

Další slevou je balíček služeb v jazzovém klubu Ungelt, který sice na první pohled nevypadá pro nemilovníka jazzu lákavě, nicméně 86% sleva je zřejmě dostatečně přesvědčivá. Takto vysoké slevy jsou ale málo reálné, spíše tento produkt nejde příliš na odbyt. Se slevou už je to ale lepší.

Tradiční úspěch zaznamenal prodej divadelních lístků. Sleva nemusela být ani tak vysoká - jen 49%. Přesto se po vstupenkách do Divadla Radka Brzobohatého jen zaprášilo. Dalšími pražskými slevami byly vstupenky na kterýkoliv z veletrhů na výstavišti Letňany. Také tato akce dokázala prodat více jak 3000 voucherů. Úspěšné byly i designové samolepky. 

Důležité je, že Praha tentokrát ve slevové mánii nezůstala osamocena, ale ve velké míře se k ní přidalo také Brno. Také tam totiž Slevomat nabídnul netradičně větší množství slev - celkem jich dnes bylo šest, a byť jednotlivě zaujaly spíše průměrně, dohromady daly slušnou částku. Města, kde Slevomat působí, se navíc rozrostla nově o Liberec. 

Slevomat tak dnes potvrdil, že má obrovskou sílu a dokáže prodat nejen skvělé, ale i méně atraktivní nabídky. Těžko však říct, zda je podobné tempo udržitelné. Průměrně ušetřená částka je na Slevomatu kolem jednoho milionu korun denně. 

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Slevomat zažil jeden z nejúspěšnějších dní a ušetřil 3 miliony

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.