Eiffel Optic má velké problémy. Eshop nedodává zboží

16.01.2017 22:18

Společnost Eiffel Optic v poslední době získává silné negativní body od zákazníků. Její eshop totiž v podstatě přestal doručovat objednané zboží. Na internetu se množí stížnosti, ve kterých lidé vyjadřují své záporné zkušenosti s tímto eshopem, který působí také jako celorepubliková síť kamenných optik.

Na portálu Heureka.cz má Eiffel Optic momentálně kritické hodnocení 62% (běžné je 90% a více), které navíc stále klesá. Pouhým 67% zákazníkům dorazilo zboží do 10 dní. Navíc jde o průměr z delšího časového období. V posledních týdnech se zdá, že eshop přestal prakticky fungovat.

Problém navíc prohlubuje skutečnost, že Eiffel Optic prakticky nekomunikuje. Na zákaznickou linku se nelze takřka dovolat, a když už se to podaří, slíbí operátor nápravu, která však neproběhne. Na emaily nikdo neodpovídá. V kamenných pobočkách pak o byznysu sesterského eshopu nic netuší, přestože tyto pobočky fungují jako odběrné místo.

Podle nepotvrzených zpráv se Eiffel Optic dostal do finančních problémů a řada dodavatelů mu přestala poskytovat své zboží, lépe řečeno mu ho prodá, ale pouze po zaplacení obratem, nikoliv na fakturu. Eshop vykazoval agresivní cenovou politiku, kdy byl často v konkurenci nejlevnější. Expandoval také co do šíře nabídky. Zdá se, že se to nevyplatilo.

—————

Zpět


Diskusní téma: Eiffel Optic má velké problémy. Eshop nedodává zboží

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.