Další problematické slevové servery. MyDeals, BonyBony a MegaSleva neplatí poskytovatelům služeb

29.08.2013 10:28

Česká televize odvysílala reportáž (17:01), ze které ve velmi špatném světle vycházejí slevové portály MyDeals, BonyBony a Megasleva. Všechny tři provozuje jedna společnost - Kolektiva s.r.o. ČT se ozvalo několik poškozených klientů a v reportáži vystupují také poskytovatelé služeb, kterým nebylo zaplaceno. Z toho vyplývá, že poskytovatelé, zejména pak ubytovacích služeb, nepřijímají vouchery, které si zákazníci na MyDeals, BonyBony a Megaslevě zakoupili. Přijedou na místo, kde je jim oznámeno, že jejich pobyt není slevovým portálem proplacen. Mají tedy dvě možnosti: otočit se a jet zpátky nebo si pobyt zaplatit ještě jednou. Někteří poskytovatelé služeb berou břemeno na sebe, a přestože od portálů nedostali zaplaceno, klienty na jejich voucher ubytují.  

Důvěra je každopádně otřesena. Jakmile se slevové portály jednou do podobných problémů dostanou, většinou už z nich nevybřednou. Jednak u nicha nakupuje stále méně lidí, jednak vytloukají klín klínem a situace začne být neudržitelná na vícero místech. Po takovýchto negativních zkušenostech je rozhodně lepší u Megaslevy, MyDeals a BonyBony nenakupovat. Přinejmenším do té doby, než provozovatel portálů situaci stoprocentně napraví a vysvětlí. 

—————

Zpět


Diskusní téma: Další problematické slevové servery. MyDeals, BonyBony a MegaSleva neplatí poskytovatelům služeb

Datum: 05.11.2013

Vložil: Tat`ana

Titulek: bonybony

Ja by taki zaradila do te hromadny zaloby. Mam tam 999 kc....

Odpovědět

—————

Datum: 13.01.2014

Vložil: Květa

Titulek: Re: bonybony

Vsichni z Bony Bony pracovali ve spolecnosti Outbreak s.r.o. a ta je taky v konkurzu. Nekde jsem cetla, ze chteji zalozit novou spolecnost s trosku jinym nazvem. A vyhnout se tak svym zavazkum. Mne dluzi pres 500tisic. Pozor nenechte se nachytat panem Farkašem a paní Halásovou.

Odpovědět

—————

Datum: 17.10.2013

Vložil: Petra

Titulek: bonybony

To jsou zloději. Jak z nich dostat peníze? 300 Kč je asi nenávratně pryč.

Odpovědět

—————

Datum: 18.09.2013

Vložil: Martina

Titulek: MyDeals

Prosím Vás, mohl by mi někdo poradit jak z nich dostat peníze?
Hromadná žaloba(popřípadě kde najdu) či zadat na policii?

Děkuji

Odpovědět

—————

Datum: 31.08.2013

Vložil: Karel

Titulek: insolvence

Tak už jsou v insolvenci a kaput. Aspoň to nejsou takoví podvodníci jako Nebeslev, které jede pořád dál, i když neplatí a neplní.

Odpovědět

—————