Diskusní téma: Tragické zážitky ze Světa piva. Můžete konzumovat neomezeně, ale nesmíte se opít!

Datum: 12.09.2011

Vložil: zuzana

Titulek: tak uz snad jen pro pobaveni, protoze tohle uz je vrchol do nebe volajici

odpověd Hygieny: V období od měsíce dubna letošního roku řešila Hyg. stanice hl. m. Prahy několik podnětů spotřebitelů, týkajících se uvedené provozovny. Poslední kontrola byla provedena dne 17. 8. 2011. Při této kontrole byl kuchařem mimo jiné předložen technologický postup výroby a receptura pokrmu tatarský biftek, který, jak bylo uvedeno do protokolu z kontroly, je k nahlédnutí i pro spotřebitele. Podle této receptury je výchozí surovinou hovězí svíčková nebo kýta. Podle technologického postupu je maso a všechny další složky pokrmu smícháno ještě před podáváním. Při výše uvedené kontrole byl k dispozici pouze již připravený pokrm nikoli masná surovina pro jeho výrobu a nebylo tedy možno identifikovat výchozí surovinu.
takže prosim vás stačí když jim ukážete v kuchařce recept a budete tvrdit že to je podle něj, pak jim misto svickovy se 6 dejte chleba s máslem a budou happy





Zpět na diskuzi